Sztereó MagazinWilson Audio TuneTot – A legkisebb örökös

Sztereó Magazin | 2018. Május 14., Hétfő 20:00

Az amerikai gyártó grandiózus, nagy helyiségek hangosítására alkalmas hangfalakról ismert, ezúttal viszont egy apróságot mutatott be. Az újdonság a vállalat évtizedes filozófiája szerint épült, esszenciáját kínálva a felhalmozott tapasztalatoknak...

WA_4 640.jpg

 

A Wilson TuneTot a gyártó legkisebb és legkevésbé költséges terméke, de hiba lenne "belépő szintűnek” tekinteni. Az újdonság építése során ugyanazokat a folyamatokat és technológiákat alkalmazták, mint a nagyobb modellek esetében; a meghajtók pl. az Alexx és Sabrina hangfalak hozadéka. Az apróság ugyanolyan szigorú követelmények szerint, kompromisszumok kizárása mellett készült, mint a nagyobb testvérek.

 

WA_8 640.jpg

 

A készülék doboza ezúttal is kompozitból van, s bár a téglatest alakú kabinetek könnyebben építhetők, akusztikus jellemzők tekintetében elég problémásak. A hangfal burkolata ezért aszimmetrikus és a belső felületek sem párhuzamosak, így elkerülhetők a nem kívánt visszaverődések. A hangsugárzó ISOBase platformhoz csatlakozó, állítható tüskéken nyugszik; előbbi a különböző felületek keltette rezgéseket választja el a kabinettől, míg utóbbi segítségével beállítható az ideális hallgatási szög. Az újdonság kvarc, elefántcsont, bíbor, szén és teak színekben vásárolható meg, előre láthatóan 9800 dollárt kérnek majd érte.

 

Forrás: www.wilsonaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118719 másodperc.