Sztereó MagazinProStereo L2 – Prémium hibrid füles, megfizethető áron

Sztereó Magazin | 2019. Július 08., Hétfő 09:00

A prémium eszközöket és kiegészítőket gyártó márka fülhallgatója azok számára lehet érdekes, akik nem tudnak vagy kívánnak komolyabb összeget áldozni, egy minőségi hangélményt biztosító modellre...

prostereo-l2_2 640.jpg

 

Az iTech ProStereo L2 fülhallgató (40.590 Ft) elsősorban sokat utazó vagy aktív életmódot kedvelő felhasználóknak készült. A fülest úgy tervezték, hogy maximálisan kiszolgálja a mobileszközöket és hordozható (DAP) lejátszókat. A készülék igényes kialakítású, alumínium burkolattal rendelkezik, amely hatékonyan veszi fel a harcot az interferenciával, s csökkenti a hangélményt befolyásoló anomáliákat. A füles nyitott kialakítású, így a környezeti zajokat kevésbé izolálja, de a csomagban található Comply 500 memóriahab illesztékek, sokat javítanak a reprodukció minőségén.

 

prostereo-l2_640.jpg

 

A Hi-Res minősítésű eszköz szabadalmaztatott hibrid meghajtókkal rendelkezik, egy kerámia magassugárzó (12 mm), valamint egy dinamikus átalakító (13 mm) került egy képzeletbeli tengelyre. A megoldás hatékonyan csökkenti a magas frekvenciatartományban előforduló torzításokat és dinamikus mélyek megszólaltatására képes, részletesebb sztereó színpadot és tisztább hangélményt biztosít. A fülest prémium minőségű, ezüstözött 4N OFC kábellel szerelték, ami szintén jótékony hatással van a végső hangminőségre.

 

Forrás: www.itechdynamic.com

 

A termék hazai forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.443117 másodperc.