Sztereó MagazinTAD R1TX - Referencia hangfal újratöltve

Sztereó Magazin | 2019. Július 10., Szerda 08:00

A Technical Audio Devices Laboratories (TAD) bemutatta a királykategóriás referencia hangsugárzójának harmadik változatát. Az új modell „Beryl” és „Emerald” színekben augusztus elejétől vásárolható meg...

tad-labs-R1TX_640.jpg

 

A TAD R1TX (135.000 EUR) minden tekintetben az abszolút felső házhoz tartozik. A hangfalat a Tendo Mokko, japán luxus bútorgyártóval közösen készítették, tradicionális kézműves technikák felhasználásával. A kabinet huszonegy milliméter vastag keretre épült, minden panelt a Tendo Mokko által birtokolt szabadalom szerint gyártottak. Minden meghajtó egyedi koaxiális alvázra került, homogén fázisú és irányított jellemzőkkel rendelkezik.

 

tad-labs-R1TX_2 640.jpg

 

Az újonnan fejlesztett mélysugárzó (250 mm) ún. TLCC (könnyű, habosított akrilamid és aramidszál) membránt kapott, ami jobb mechanikai jellemzőkkel rendelkezik, valamint színezésmentes reprodukciót biztosít. Jürgen Timm, a Technical Audio Devices Laboratories európai marketing igazgatója szerint "a TAD R1TX újabb akusztikai szabványokat határoz meg a képalkotás, felbontás és dinamika szempontjából”.

 

Forrás: www.technicalaudiodevices.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.448741 másodperc.