Sztereó MagazinTöbb újdonságot is bejelentett az AudioControl

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 13., Péntek 12:00

A Maestro és Concert sorozatot erősítő újdonságok részletes specifikációja egyelőre nem ismert, de azért néhány fontosabb jellemzőt leleplezett a gyártó...

A MAESTRO X9 (9600 USD) és X7 (6600 USD) AV előerősítő/processzorok dedikált alkalmazással (is) vezérelhetők, tizenhat csatorna kezelésére képesek, 9.1.6 kiosztású surround rendszerek kiszolgálására is alkalmasak. Mindkét modell Dolby Atmos, DTS: X, Auro 3D és IMAX Enhanced kompatibilis, hét HDMI bemenettel rendelkezik, használja a Dirac Live eszköztárát és nagy teljesítményű DAC chipet dolgoztat. Az eszközök támogatják a Google Cast és AirPlay 2 platformokat, illetve Bluetooth aptX streaminget biztosítanak.

 

audiocontrol-news-avr-640.jpg

 

A CONCERT XR-8 (6600 USD), XR-6 (4600 USD) és XR-4 (3600 USD) AV receiverek szintén vezérelhetők alkalmazás segítségével, illetve konfigurálhatók böngészőn keresztül. Adottak a HDMI (2.0b) bemenetek, Bluetooth aptX kapcsolat, valamint a Google Cast és Airplay 2 támogatás. A legnagyobb és közepes modellek 9.1.6 csatornát kezelnek, 200W (4 ohm) és 100W (8 ohm) teljesítményt kínálnak, H osztályú és AB osztályba sorolt erősítő architektúrára építkeznek. A legkisebb újdonság 7.1 csatornás készülék, AB osztályú erősítő szekcióval rendelkezik és csatornánként 60W (8 ohm) teljesítményt nyújt. Az összes újdonság külsejét átdolgozták, így megújított kezelőfelület és előlapi kiosztás várja a felhasználókat. A készülékek forgalmazása még az évben megkezdődik.

 

Forrás: www.audiocontrol.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.336020 másodperc.