Sztereó MagazinTovább népszerűsíti a 8K HDR10+ technológiát a Samsung

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 10., Kedd 12:00

A Samsung, Panasonic és a 20th Century Fox tavaly kezdte meg közös HDR10+ programját, ami mellett azóta nyolcvanegy vállalat tette le a voksát...

samsung-hdr10-1 640.jpg

 

A program egyre komolyabb hatással van az iparágra. A közelmúltban három kulcsfontosságú európai OTT (over-the-top) tartalomszolgáltató (CHILI, The Explorers és MEGOGO) is bejelentette, hogy a már meglévő 4K HDR10+ formátum mellett a 8K HDR10+ technológiát is támogatni fogják. A dél-koreai vállalat sok más piacvezető tartalomszolgáltatóval is megállapodásra jutott, várhatóan a Rakuten TV, Deutsche Telekom Magenta TV és a Videociety VOD (Video on demand) szolgáltatások is támogatni fogják a HDR10+ szabványt.

 

samsung-hdr10-2 640.jpg

 

Szerencsére a tartalomszolgáltató partnerek növekvő száma is azt bizonyítja, hogy az iparág elkötelezett a technológia mellett, a Universal Pictures Home Entertainment és a Warner Bros. Home Entertainment nemrég bejelentették, hogy több filmet is kiadnak HDR10+ formátumban. A HDR10+ kínálta minőség elérhető minden UHD tévén, illetve az új 8K tévéken, de a Samsung a B2B termékei esetében is alkalmazni kívánja a programot. Ennek értelmében a vállalat microLED modelljei (The Wall Pro, The Wall Luxury) már megkapták a HDR10+ minősítést, amit további LED termékek követnek majd.

 

Forrás: www.samsung.com

 

-- 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.332124 másodperc.