Sztereó MagazinÚj taggal bővül a B&W Formation termékcsalád

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 12., Csütörtök 11:00

A Bowers & Wilkins tavasszal bemutatott termékvonala vezetékmentes hifi hangminőséget ígért, amit a különböző tesztek alapján sikerült is hozni, ezért a társaság a bővítés mellett döntött...

bw-formation-flex-1 640.jpg

 

A Formation sorozat újabb tagja a FLEX névre hallgat, önálló vezetékmentes hangkeltő, amely szólóban, sztereó párként vagy házimozi rendszerbe kapcsolva is használható. Utóbbi esetben az apróság szatellit hangkeltőként vethető be a soundbar (Bar) és mélysugárzó (Bass) társaságában. A családon belül a komponensek villámgyorsan képesek felismerni egymást és a forrásokat, ráadásul a saját mesh (WiFi) rendszert használva rendkívül stabil kapcsolatot szavatolnak.

 

bw-formation-flex-2 640.jpg

 

A 100W teljesítményű apróság AirPlay2, Spotify Connect, Roon kompatibilis, aptX HD Bluetooth kapcsolatot kínál és könnyedén megbirkózik a 24 bit / 96 kHz-es adatfolyamokkal. A Dynamic EQ valós időben képes optimalizálni a hangélményt, de egy dedikált alkalmazáson keresztül a manuális szabályozásra is lehetőség van. A FORMATION FLEX forgalmazása október elején kezdődik.

 

Forrás: www.bowerswilkins.com

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.343896 másodperc.