Sztereó MagazinÚj termékvonalat jelentett be a Focal

Sztereó Magazin | 2019. Szeptember 08., Vasárnap 12:00

Az új sorozatot a gyártó „megfizethető” termékcsaládként címkézi, de természetesen mindez hifi szempontból értendő. Az újdonságok a Chorus hangfal széria kiváltására készültek...

focal-chora-1 640.jpg

 

A FOCAL CHORA termékcsaládban egyelőre egy könyvespolc és két álló modell található. A készülékek közös jellemzője a precíz megmunkálás és építési minőség, valamint a kimagasló teljesítmény. Mindhárom hangfal új Slatefiber (hőre lágyuló polimer és újrahasznosított karbonszál keveréke) kónusszal rendelkező közepes és basszus meghajtókat kapott, míg a magas frekvenciákat TNF alumínium/magnézium tweeter kezeli. A kónuszhoz használt anyag hosszú kutatás/fejlesztés eredménye, minden részletet a maximális reprodukciós és esztétikai elvárásoknak megfelelően dolgoztak ki.

 

focal-chora-2 640.jpg

 

A CHORA 806 (599 GBP) hozzávetőleg húsz négyzetméteres helyiségek kiszolgálására alkalmas, igény esetén állványon (199 GBP) elhelyezhető. A CHORA 816 (1099 GBP) két és fél utas modell, amely a gyártó szerint házimozi rendszerben is megállja a helyét, míg a CHORA 826 (1299 GBP) a sorozat zászlóshajójaként bármely igény kielégítésére alkalmas. Mindhárom modell első bass-reflex porttal rendelkezik, így közvetlen fal mellett elhelyezve sem kell tartani a hangélmény romlásától. A felsorolt újdonságok forgalmazása elkezdődött, következő évben további modellek is a kínálatba kerülnek.

 

Forrás: www.focal.com/en

 

A Focal termékek hivatalos forgalmazója a Horn Distribution.

 

--

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.300387 másodperc.