Sztereó MagazinInnovatív kijelzőket állított ki az LG

Sztereó Magazin | 2019. Február 06., Szerda 12:00

Megnyitotta kapuit az Integrated Systems Europe (ISE) rendezvény, ahol péntekig számos érdekesség lesz látható. A kiállításon az LG is felvonultatta a különböző felhasználási területre szánt OLED és LED kijelzőit...

Az LG Electronics a múlt évben, egy hatalmas OLED Canyont épített, mintegy demonstrálva milyen lehetőségek vannak a technológiában. A csapat Amszterdamban újra kreatív látványossággal készült; a nyolcvannyolc Open Frame OLED panelből álló installáció különböző természeti jelenségeket ábrázol.

 

LG-ISE_640.jpg

 

A gyártó standjának egyik érdekessége az átlátszó OLED Signage megjelenítő, amelynek egyes elemei az ún. nyitott keret kialakítás miatt csempeként fűzhetők össze. Az áttetsző kijelzők előnye, hogy a képernyőn futó tartalom nem takarja ki a panel mögötti teret, így jól használhatók pl. divatbemutatókon vagy kiállításokon. Nagyon izgalmasak a LAPE LED sorozatú hajlítható panelek, amelyek rendkívül vékonyak és könnyűek. A rugalmas elemek homorú vagy domború felületen is elhelyezhetők, nagy fényerőt kínálnak, ezért világosabb helyszíneken is jól használhatók.

 

LG-Transparent-OLED_640.jpg

 

Elsősorban vállalati megjelenítőként hasznos az LG LAA sorozatba tartozó 130 hüvelykes kijelzője, ami beágyazott hangrendszerrel rendelkezik. A berendezéshez opcionális szoftverrel integrálható a Crestron videokonferencia-rendszerébe. Újabb érdekesség az LG Color Transparent LED Film, amivel bármilyen üvegfelületből digitális kijelző varázsolható. A digitális fólia kikapcsolt állapotban észrevehetetlen, nem befolyásolja az üveg eredeti jellemzőit, ragasztó nélkül felhelyezhető és nyom nélkül eltávolítható.

 

LG-LAPE_640.jpg

 

A gyártó kiállított, egy keret nélküli panelekből épített videófalat, amit olyan területekre szántak, ahol nagyobb felületű kijelzőre van szükség. Az egységek kivételesen nagy betekintési szöget kínálnak, így ideálisak lehetnek pl. irányítóközpontok LED falaként.

 

LG_Meeting_640-horz.jpg

 

A oktatási célok szolgálatába állítható a vállalat nagyméretű (86 hüvelyk), érintőceruzával használható 4K felbontású táblája. Az IPS In-Cell Touch technológiát alkalmazó újdonság érdekessége, hogy az LCD panelt úttörő eljárással rögzítették a védelmét biztosító üveghez, így sikerült jelentősen csökkenteni a válaszidőt. Az LG a kültéri megjelenítőit IP tanúsítvánnyal rendelkező megoldások képviselik. Ezek a készülékek fokozottan ellenállnak a pornak és víznek. Az 55XE4F jelzésű modell könnyebb és vékonyabb az előző változatnál, így a kijelzőt igény esetén akár a mennyezeten is biztonsággal elhelyezhető.

 

Forrás: www.lgnewsroom.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.291339 másodperc.