Sztereó MagazinIntelligens hangszórókat készített a Marshall

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 19., Szerda 11:00

A nagy múltú vállalat az utóbbi években alaposan ráfeküdt a vezeték nélküli hangkeltők fejlesztésére, így csak idő kérdése volt, mikor állnak elő az első, beépített asszisztenst használó eszközükkel...

marshall-action_1 640.png

 

Külső tekintetében túl sok változás nincs, maradt a gitár-erősítőket imitáló kialakítás, ami a korábbi készülékeket is jellemezte. Az ACTION 2 VOICE és STANMORE 2 VOICE felépítés tekintetében azonosak, csupán méret és teljesítmény szempontjából térnek el egymástól. Mindkét eszköz Alexa kompatibilis, így hangutasításokkal kényelmesen vezérelhetők, de a fedlapon található gombok segítségével manuális beállításokra is lehetőség nyílik. Az erős fa keretre épített burkolat alatt, mindkét esetben két magassugárzó, s egy mélyközép meghajtó lapul, amiket dedikált erősítők dolgoztatnak.

 

marshall-action_2 640.png

 

A D osztályú erősítő-technológia kiegyensúlyozott, erőteljes hangélményt biztosít. A készülékek szólóban, sztereó párként vagy hálózatban is használhatók, kényelmesen integrálhatók multi-room rendszerbe, segítségükkel más intelligens eszközök vezérlése is megoldott. Az Action 2 Voice (269 font) forgalmazása október elején kezdődik, míg a Stanmore 2 Voice (349 font) november második hetében debütál. A Marshall ígérete szerint jövő év elején a készülékek megkapják a Google Assitant támogatást.

 

Forrás: www.marshallheadphones.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.163943 másodperc.