Sztereó MagazinJubileumi modelleket készített a Marantz

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 09., Vasárnap 16:00

A különleges KI-RUBY komponensek Ken Ishiwata, a márka nagykövetének tiszteletére készültek, aki negyven évvel ezelőtt csatlakozott a vállalathoz, s akinek komoly szerepe van a termékek fejlesztésében és népszerűsítésében...

MZ_KIRuby_1 640.jpg

 

Ken Ishiwata talán a legjelentősebb személyiség a high-end audio iparban. Nincs olyan felelősen gondolkodó szakember, aki kétségbe vonná tehetségét, vagy figyelmen kívül hagyná véleményét. A hetvenegy esztendős úriember szava szent, tőle származik a Special Edition változatok ötlete, amikor egy létező modell hangminőségét tökéletesítik tovább. Neki köszönhetők a KI-SIGNATURE sorozatba tartozó CD-lejátszók és erősítők, amelyek kivételes minőségükkel, garantáltan kiállják az idők próbáját. A mindössze ezer darabos új szériát is az általa vezetett csapat tervezte és hangolta, ami szavatolja a kivételes hangélményt.

 

Marantz-SA-KI_Ruby_2 640.jpg

 

Ezúttal az SA-10 SACD/CD lejátszó és PM-10 erősítő került sorra, de ahogy korábban, most sem egyszerű felújításról van szó. Mindkét modell hasznosítja a vállalat több évtizedes lejátszó, DAC és erősítő tervezési tapasztalatát, integrálja az alapkészülékek fejlesztési eredményeit és felhasználja a legújabb tervezési megoldásokat. Az SACD / CD korongok magas színvonalú lejátszása mellett az SA-KI Ruby több digitális bemenettel rendelkezik, így számítógéppel társítva semmi akadálya pl. a digitális hangfeldolgozásnak. A Marantz Musical Mastering (MMM) technológia képes felskálázni az összes bejövő digitális jelet, lehetővé téve az analóg kimenet egyszerű aluláteresztő szűrőfokozat általi kiszolgálását. A megszólalásra élénk részletesség, könnyed dinamika és figyelemreméltó jelenlét jellemző.

 

Marantz-PM-KI_Ruby_3 640.jpg

 

A PM-KI Ruby erősítő, egy teljesen analóg tervezésű készülék, amely a vonalbemeneteken túl megkapta az újonnan kifejlesztett, alacsony zajszintű Marantz Musical Premium Phono EQ áramkört. Ennek köszönhető, hogy a berendezés mind a mozgó tekercses, mind a mozgó mágneses hangszedőkkel szerelt lemezjátszókat kezelni tudja. Az áram visszacsatolásos tervezés, újonnan kifejlesztett szélessávú áramkörök, HDAM-SA3 áramkörök használata, valamint egy új lineáris hangerőszabályzó és elektromos hangerő rendszer biztosítja a kivételes teljesítményt, rendkívüli hangtisztaságot és az optimális dinamikát. A Marantz SA-KI RUBY és a PM-KI RUBY októbertől vásárolható meg; az ötszáz fekete és ötszáz arany készülékeket Ken Ishiwata lézernyomtatott aláírása és egy "Rubin" motívum díszíti, ezért a gyűjtők számára külön értékkel is bírnak.

 

Forrás: www.us.marantz.com

 

A termékek hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.116874 másodperc.