Sztereó MagazinKét integrált erősítővel jelentkezett az Onkyo

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 17., Péntek 16:00

Az újdonságok a vállalat díjnyertes A-9010 modelljére építkeznek, de az egyik erősítő csak analóg, míg a másik digitális bemeneteket is kínál. A gyártó szerint mindkét készülék meleg, gazdag és természetes hangélménnyel szolgál...

Mindkét erősítő alaposan merevített alumínium házat kapott, aminek hátoldalára négy, illetve öt RCA bemenet és MM Phono csatlakozó került. Az erősítők a gyártó által kidolgozott WRAT (Wide Range Amplification Technology) metódust használják, ezen felül megkapták a Phase Matching Bass Boost technológiát, ami az alacsony és a középfrekvenciák javítására szolgál a gazdagabb basszus és tisztább énekhang reményében. További újdonság az Optimum Gain Volume áramkör, ami az erősítők zajszintjét optimalizálja.

 

o9130_1 640.png

o9130_2 640.png

 

Az ONKYO A-9110 (249 EUR) teljesítménye 2 x 50W (4 ohm), míg az ONKYO A-9130 (349 EUR) tulajdonosai 2 x 60W (4 ohm) teljesítményt kapnak. Utóbbi gyomrában, egy Wolfson WM8718 DAC chip teljesít szolgálatot, amely az 192 kHz / 24-bites adatfolyamok lejátszást támogatja. Az átalakító úgy lett beállítva, hogy analóg bemeneti jeleket érzékelve lekapcsoljon, ami a potenciális interferencia csökkentésére szolgál. Mindkét eszköz rendelkezik vonalszintű és mélynyomó kimenettel, ezeken felül a nagy tesó külső előerősítő társítását is lehetővé teszi, valamint koaxális is digitális bemeneteket is kínál. Az újdonságok ezüst és fekete színben, szeptembertől lesznek elérhetők.

 

Forrás: www.eu.onkyo.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109967 másodperc.