Sztereó MagazinKét új streaming eszközt készített a miniDSP

Sztereó Magazin | 2018. Október 09., Kedd 16:00

A hongkongi székhelyű vállalat újdonságai a népszerű Volumio hálózati lejátszót, Dirac Live Room kalibrációs rendszert és a DSP eszköztárat kínálják egyetlen csomagban...

Az új Streaming High Definition (SHD) sorozat, egyelőre két készülékkel indít. Az SHD (1199 USD) analóg, digitális és hálózati forráseszközök kezelésére alkalmas, míg az SHD STUDIO (899 USD) analóg csatlakozók és áramkörök nélkül érkezik.

 

 

miniDSP_1 640.jpg

 

 

Mindkét modell használja a Dirac Live Calibration Tool korrektort, amely kifinomult algoritmusok segítségével korrigálja az idő és frekvencia anomáliákat, jobb sztereó képalkotást biztosít, valamint javítja a hangminőséget és a basszusválaszt. A számítási feladatokat, négymagos ARM processzor végzi, míg a digitális jelfeldogozásért SHARC ADSP21489 (450MHz) DSP felel. A digitális-analóg átalakítást 32-bites integrált DAC felügyeli ezen felül, egy CS43130 fejhallgató erősítőt is kapunk.

 

 

miniDSP_2 640.jpg

 

 

Mindkét készülék tartalmazza a nyílt forráskódú Volumio hálózati lejátszót, s kezeli az alapvető és opcionális DSP modulokat. A mellékelt DSP szoftvercsomag a rendszer finomhangolásához használható alkalmazásokat tartalmaz. Az SHD két analóg és három digitális bemenettel, USB konnektorral, szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA kimenetekkel rendelkezik. Az SHD Studio felszereltsége hasonló, azonban az analóg konnektorok helyett, AES / EBU digitális kimeneteket biztosít a professzionális eszközök társításához.

 

Forrás: www.minidsp.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109475 másodperc.