Sztereó MagazinKétszer is beköszönt a POLK AUDIO

Sztereó Magazin | 2018. Június 07., Csütörtök 17:00

A különböző hangeszközöket gyártó és forgalmazó vállalat a trendeknek megfelelően az intelligens eszközök vonalán igyekszik erősíteni, de a házimozi rajongók sem maradnak újdonság nélkül…

Polk_2 640.jpg

 

A MagniFi Mini, egy ultra-kompakt házimozi-hangrendszer, amely a tavaly bemutatott MagniFi Max készlet kicsinyített változata. A készülék méretét meghazudtoló hangélményt kínál; a legtöbb televízióval használható és egyszerűen beállítható.

 

Polk_1 640.jpg

 

A soundbar összesen hat meghajtót (2 x 12,7 mm magas és 4 x 57 mm közép) dolgoztat, megkapta a kristálytiszta párbeszédet biztosító Polk Voice Adjust technológiát, míg a mély hangokért, vezeték nélküli mélysugárzó felel. A rendszer WiFi és Bluetooth kapcsolatot kínál, Google Cast támogatással rendelkezik, a hátoldalon HDMI ARC, optikai (TOSLINK) és analóg (AUX) konnektorok kaptak helyet.

 

Polk_640.jpg

 

A másik újdonság Polk ASSIST névre hallgat, ami egy intelligens hangszórót takar. A készülék kevés helyet foglal, jól elhelyezhető a lakás bármely pontján és a hangvezérlésnek köszönhetően, kényelmesen használható. A takaros hangszórórács mögött, egy 25 mm-es magassugárzó, valamint egy 89 mm-es mélyközép meghajtó található. A készülék Chromecast és Google Assistant támogatással rendelkezik, így a felhasználók egyszerűen férhetnek hozzá a népszerű streaming szolgáltatók kínálatához. Az újdonság szólóban, párban vagy multi-room konfigurációban is használható.

 

Forrás: www.en.polkaudio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.127758 másodperc.