Sztereó MagazinKlasszikus szépség a LEBEN CS6000X integrált erősítő

Sztereó Magazin | 2019. Február 06., Szerda 14:00

A LEBEN Hifi Stereo Company japán egyik legnagyobb csöves elektronikával foglalkozó vállalata. A márka tulajdonosa és vezető tervezője Taku Hyodo, aki korábban a Luxmannál dolgozott és profi zenész...

leben_1 640.jpg

 

Hyodo úr a hetvenes évek végén, alig harminc évesen alapította meg első vállalkozását (Kouri Denki Co.), amely különböző hifi alkatrészek gyártásával foglalkozott. A beszállítói tevékenység mellett KFH márkanév alatt elkezdett dolgozni első csöves erősítőjén. Az első megvásárolható modellje TRIODE33 (1991) névre hallgatott, majd három év múlva elkészült az RS-35a teljesítményerősítő, amit az RS-28c előerősítő (1998) követett. Utóbbi modellek már LEBEN márkanév alatt kerültek forgalomba. A kedvező fogadtatáson felbuzdulva a társaság barátságos áron kínált erősítők gyártásába fogott, hogy olyan felhasználók is élvezhessék a minőségi csöves hangzást, akik nem engedhetik meg maguknak a drágább eszközöket.

 

leben_2 640.jpg

 

A LEBEN CS6000X erősítőt a hagyományoknak megfelelően, kizárólag prémium alkatrészekből és kézzel készítik. A készülék alapvetően a CS6000 eltérő csövekkel szerelt utódja, ennek megfelelően módosított áramkörrel rendelkezik, amely jobban kezeli a 6CS7 elektroncsövet helyettesítő 12AU7A és 12BH7A modelleket. Az erősítő külső jegyek tekintetében nem változott, maradt a csodálatosan rendezett és letisztult előlap és hátoldal, valamint a polírozott és finoman lakkozott fa oldalsó panelek. A berendezés forgalmazása megkezdődött, de az ára egyelőre nem ismert.

 

Forrás: www.nc-audio.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.439276 másodperc.