Sztereó MagazinLG Signature OLED - Tévé, amely újraértelmezi a teret

Sztereó Magazin | 2019. Április 12., Péntek 18:00

A Milan Design Week rendezvényen mutatkozott be az LG Electronics és a Foster + Partners közös művészeti installációja, aminek főszereplője a dél-koreai gyártó feltekerhető tévéje...

lgsignature_1 640.jpg

 

Az LG Signature OLED tévé egészen új megvilágításba helyezi a tévékészülék és a beltér viszonyát, hiszen a képernyő csak akkor kerül elő, amikor valóban szükség van rá. A tér újraértelmezése elnevezésű installáció a fény, a technológia és a dizájn határterülteinek ötvözésével, háromdimenziós módon szemlélteti a belső tér új lehetőségeit, egy olyan technológia bevonásával, amely egyetlen gombnyomásra képes alakot váltani. Az LG nagyszerű kontrasztot és színpontosságot kínáló OLED megjelenítője és a Dolby Atmos technológia, magával ragadó audiovizuális élményt kínál a nézőknek.

 

lgsignature_2 640.jpg

 

A kiállítótér, amely egy művészeti galériát és egy lakást is szimbolizál jól szemlélteti, hogy az LG futurisztikus televíziója bekapcsolt állapotban, hogyan alakítja át a nappalit házimozi-helyiséggé, majd kikapcsolva hogyan válik a lakás szerves részévé, kortárs művészeti alkotássá. A bemutató jól példázza, hogy az újdonság miként alkalmazkodik az élet ritmusához; fényes és hangos környezetben a televízió képernyője teljes valójában feltárul, de amikor a fények elhalványulnak és a hangok megfakulnak, ismét visszahúzódik átadva a központi szerepet a meghittségnek.

 

Forrás: www.lgnewsroom.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.107808 másodperc.