Sztereó MagazinLotoo PAW Gold – Tökéletes hangélmény a zsebben

Sztereó Magazin | 2018. Március 07., Szerda 21:00

A pekingi székhelyű Infomedia Group, Kína legnagyobb stúdiótechnológiával foglalkozó vállalata, amely a fejlesztéseket igyekszik, hordozható formában is eljuttatni az arra fogékony felhasználókhoz…

A PAW Gold egy hordozható, referencia szintű zenelejátszó, amely kiváló építési minőséget és rendkívüli hangminőséget kínál. A készülékre rendkívül pontos és analitikus hangzás jellemző. A lejátszó házát, egyetlen kiváló minőségű alumínium tömbből készítették; az 1,8 hüvelykes OLED kijelzőt, zafírüveg védi a sérülésektől, míg a nagyméretű kezelőszervek a könnyed használatot segítik.

 

index-7 640.jpg

 

A burkolat alatt, egy ADI Blackfin 514 DSP processzor, valamint egy Burr Brown PCM1792 DAC chip kapott helyet. A TI LME49600 erősítő modul, képes kiszolgálni a fej és fülhallgatók jelentős részét. A készülék gyakorlatilag az összes népszerű formátumot kezeli; az adatátvitel, villámgyors USB 3.0 interfészen keresztül zajlik. Az SD kártyahelyre, legfeljebb 2 TB kapacitású SDHC / SDXC kártya pakolható, amely komoly adatmennyiség tárolását teszi lehetővé. A lejátszóba 6000 mAh-es akkumulátort került, ami a gyártó szerint, tizenegy órás üzemidőt biztosít. A Lotoo PAW Gold semmilyen téren nem ismer kompromisszumot, ráadásként 24 karátos arannyal bevont változatban is megvásárolható.

 

Forrás: www.lotoo.cn/en

 

A termék hazai forgalmazója a Muzix Group.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.118541 másodperc.