Sztereó MagazinMarantz Melody X - Az elegáns hifi rendszer

Sztereó Magazin | 2019. Április 09., Kedd 16:00

A kompakt kialakítású újdonság CD lejátszási lehetőséggel, FM/DAB rádióval rendelkezik, kapcsolatot kínál a népszerű hálózati zeneszolgáltatókhoz, hangvezérléssel is irányítható, valamint beépített HEOS multi-room technológiát biztosít...

Marantz_MelodyX_1 640.png

 

A MARANTZ MELODY X a modern audiofil felhasználók igényeihez igazodik, kiváló minőségű anyagokból készült és olyan szintre emeli a hangminőséget, ami messze túlmutat a visszafogott méreteken. A készülék rendkívül hatékony, alacsony torzítású négy csatornás digitális hangerősítést kínál, akár két pár hangfalhoz is társítható. A rendszer független hangerő szabályzást biztosít mindkét hangfal párhoz. Az újdonság audiofil bi-amping módban egyetlen páros meghajtására is használható, de ha úgy alakul a kimeneti teljesítmény (PBTL módban) megduplázható. A rendszer minden komolyabb hangsugárzóval kompatibilis, beleértve a 4 ohm impedanciával rendelkező modelleket. A megfelelő hangminőség érdekében a jelutak rövidek, amely csökkenti a torzítást és finomítja a hangélményt.

 

Marantz_MelodyX_2 640.png

 

A beépített HEOS technológia szinte korlátlan hozzáférést biztosít digitális állományokhoz, számtalan szolgáltató (Spotify, TuneIn Internet Radio, Sound Cloud, Tidal, Napster, Deezer) kínálatából enged csemegézni, de a helyben tárolt zenefájlokat is eléri, s Bluetooth ill. AirPlay2 kapcsolattal is rendelkezik. Az újdonság természetesen megbirkózik a nagy felbontású (24-bit/192kHz) formátumokkal és kezeli a DSD (5.6 MHz) állományokat. A rendszer támogatja a vezető hang-asszisztenseket (Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri), amelyek között a rugalmasság jegyében bármikor lehet váltani. A készülék televíziókhoz, Blu-ray vagy DVD lejátszókhoz is társítható, s a megfelelő beállítások esetén egyes funkciók a TV távkapcsolón keresztül is elérhetők. A készülék előlapjára, egy nagy betekintési szöget kínáló, numerikus és szöveges információk megjelenítésére alkalmas OLED kijelző került. A készülék forgalmazása április 15-én kezdődik, fekete vagy klasszikus ezüst-arany kivitelben.

 

Forrás: www.marantz.com

 

A készülék hazai forgalmazója a HORN Distribution.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.121326 másodperc.