Sztereó MagazinMcIntosh MCD600 SACD/CD+MS500 Streamer – Dupla élvezet

Sztereó Magazin | 2018. Május 16., Szerda 12:00

Két újdonságot jelentett be a McIntosh, amelyek ötvözik a gyártóra jellemző teljesítményt és a legújabb fejlesztéseket. A készülékek az elmúlt évtizedre jellemző stílusjegyeket követik; rozsdamentes acél, üveg és alumínium felhasználásával készültek…

MCD600_1 640.jpg

 

Az MCD600 lejátszó fekete üveg előlappal rendelkezik, amit közvetlen LED háttérvilágítással láttak el a jobb megjelenés és olvashatóság érdekében. A burkolat tetején üveglappal fedett kijelző található, amely a teljesítmény és blokkdiagram megjelenítésére alkalmas. Az újdonságban egy új, nyolc csatornás DAC található, amely Quad Balanced üzemmódban dolgozik.

 

MCD600_2 640.jpg

 

A készülék az USB flash meghajtókat is kezeli, könnyedén megbirkózik a legnépszerűbb (AIFF, ALAC, DSD, FLAC, MP3, WAV és WMA) formátumokkal. A meghajtók kényelmesen társíthatók az elülső panel USB bemenetén keresztül. A lejátszó szimmetrikus és aszimmetrikus csatlakozókkal rendelkezik; a változó kimenetek lehetővé teszik az erősítők közvetlen csatlakoztatását.

 

MS500_1 640.jpg

 

Az MS500 Music Streamer egyszerűen és kényelmesen használható. A készülék feladata, egyetlen eszközbe integrálni az internetes és a hálózaton tárolt digitális állományokat. Az eszköz magától értetődő módon kezeli a tömörítetlen, veszteségmentes fájlokat; az adatok 500 GB méretű SSD tárolóra kerülnek. A rendkívül csendes működés a mozgó alkatrészek nélküli tároló, valamint az egyedi (nincs ventillátor) hűtés eredménye.

 

MS500_2 640.jpg

 

A készülék számos streaming szolgáltatóval kompatibilis (Deezer, Murfie, Pandora, Rhapsody, Spotify, TIDAL és TuneIn) és hozzáférést biztosít az internetes (pl.SiriusXM, Slacker) rádióállomásokhoz. Külső tárolók vagy flash meghajtók társítását a három USB aljzat teszi lehetővé. A berendezés módosított Linux operációs rendszert használ és távkapcsoló, böngésző vagy alkalmazás segítségével vezérelhető. Az egység számos népszerű otthoni automatizálási rendszerrel együttműködik, amely megkönnyíti az integrációt.

 

Forrás: www.mcintoshlabs.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.114147 másodperc.