Sztereó MagazinMegfizethető sorozatot indított a Denon

Sztereó Magazin | 2018. Szeptember 09., Vasárnap 17:00

A legújabb 800NE széria a kiváló hangteljesítmény és kényelem érdekében a zászlóshajó modellekből származó technológiákat házasítja össze a legkorszerűbb, többek által igényelt funkciókkal...

denon_800_1 640.jpg

 

A PMA-800NE (159.990 FT) erősítő a PMA-2500NE modell örökségét hordozza, kiváló hangélményt nyújt elérhető áron. A burkolat alatt a vállalat Advanced High Current (AHC) single push-pull áramkörét használó végerősítő dolgozik, amely csatornánként 85W (4 ohm) kimeneti teljesítményt biztosít. A készüléket felkészítették a modern, összetett rendszerek kezelésére, kapunk analóg és digitális bemeneteket, s egy beépített phono equalizátort a bakelit lemezek lejátszásához. A rendszer képes megbirkózni a nagy felbontású állományokkal, akár 192 kHz/24 bites fájlok kezelését is rá lehet bízni. Az analóg források hallgatásakor a digitális szakasz kikapcsolható, ami segít csökkenteni az esetleges interferenciát.

 

denon_800_2 640.jpg

 

A DNP-800NE (159.990 FT) hálózati lejátszó képes megszólaltatni az otthoni hálózaton tárolt fájlokat, és hozzáférést biztosít a Spotify, Amazon Music, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal, valamint az internetes rádiók kínálatához. A készülék vezeték nélküli kapcsolatokat (Bluetooth vagy AirPlay 2) is kínál. Az Advanced AL32 Processing Plus technológia rendkívül pontos analóg hullámforma létrehozására képes, míg a Burr Brown PCM1795 DAC számos formátumot (MP3, WMA, AAC, ALAC, WAV, FLAC HD és DSD) támogat, amiket hálózatról és hordozható tárolókról is képes megszólaltatni. A HEOS integráció lehetővé teszi az eszköz társítását, más HEOS-kompatibilis eszközökkel; az így létrehozott rendszer dedikált alkalmazással vagy Alexa kompatibilis eszközzel vezérelhető.

 

denon_800_3 640.jpg

 

A DCD-800NE (129.990 Ft) CD-lejátszót úgy tervezték, hogy az arany korongokból és a nagy felbontású hangfájlokból is a legtöbbet hozza ki. Ez a készülék is megkapta a Denon Advanced AL32 Processing Plus technológiát, míg az USB-bemenet lehetővé teszi a külső tárolóeszközök csatlakoztatását. A sorozathoz tartozó eszközök mindegyike rezgésálló konstrukción alapul és gondosan válogatott alkatrészek felhasználásával épült, külön figyelmet kapott a tápellátás és a Pure Direct üzemmód.

 

Forrás: www.denon.com

 

A termékek hazai forgalmazója a HORN Distribution Kft.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119666 másodperc.