Sztereó MagazinNagy felbontást és fényerőt kínál a NEC projektora

Sztereó Magazin | 2018. Május 15., Kedd 17:00

A kivetítő lézeres fényforrást használ, költséghatékonyan használható nagyobb helyszíneken és otthoni környezetben egyaránt, s kiváló üzemidővel rendelkezik…

A NEC PX1005QL típusjelzésű projektor nem trükközik, natív módon képes megjeleníteni a 4K tartalmakat. A DLP képalkotási technológiára építkező készülék legfeljebb 10 000:1 kontrasztarányú megjelenítésre képes, mindezt 10 000 ANSI lumen fényáram mellett. A projektor több forrást is képes kezelni, tehát osztott módban is használható, s a ferde vagy ívelt felület sem jelent számára akadályt. A gyártó karbantartásmentes működést, alacsony fogyasztást és akár 20000 óra üzemidőt ígér.

 

PX1005QL_2.jpg

 

A berendezéshez igény esetén NEC gyártmányú, széles látószögű (bajonett) objektívek és harmadik féltől származó objektívek is használhatók. A készüléken Quad 3G SDI, DisplayPort (2), HDMI (2) és opcionális bővítő helyek találhatók. A NaViSet Administrator 2 szoftver használatával az összes csatlakoztatott NEC-eszköz központosított helyről kezelhető, amivel költség takarítható meg. Az újdonság forgalmazása júliusban kezdődik, mintegy 24. 000 dolláros kiskereskedelmi áron.

 

Forrás: www.nec-display-solutions.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.114397 másodperc.