Sztereó MagazinNAIM a frontvonalban - bemutató és sajtótájékoztató

Sztereó Magazin | 2017. Szeptember 14., Csütörtök 20:00

Mondhatjuk, hogy napjainkban a világ egyik legdinamikusabban fejlődő, és egyre közkedveltebb hifi márkája az angliából érkezett Naim, ami mostantól már nálunk is kapható.

Meghívást kaptunk Mark Raggett UK. (Naim exportmanager) előadására, aki budapesti látogatása alkalmából, a meghívott újságíróknak bemutatta a nagynevű angol vállalatot és annak legújabb termékeit. A sajtóbemutató a Horn Distribution Allee bevásárlóközpontban lévő Denon márkaboltjában került megrendezésre.

 

01. Mark Ragett UK. Naim 640x.jpg

Mark Raggett a Naim exportmanagere a Horn Distribution bemutató termében, az előadás előtti pillanatokban.

 

Az esemény házigazdája  Kubik Zsolt igazgató bevezetőjében bejelentette, hogy a Naim termékeinek hazai forgalmazását ez év szeptemberétől a Horn Distribution bonyolítja, ami egyben azt is jelenti, hogy mostantól a rendkívül népszerű szórakoztató elektronikai márka teljes termékválasztéka elérhető lessz a magyar vásárlók számára is.

 

Naim Mu-so.jpg

Frontvonalban a NAIM. Focal és Dali hangfalak között a középpontban a Naim egyik nagy sikere a Mu-so, tőle jobbra lent pedig a kocka alakú Mu-so QB vár a bemutatásra.

 

A Naim magas minőségi igénnyel gyártott berendezései a prémium kategóriát  képviselik a szórakoztató elektronikai piacon, amihez teljesen önálló modern dizájn párosul, valamint olyan extreme szolgáltatások, melyek újszerűségükkel felkeltették a fogyasztók érdeklődését, és kivívták a szakemberek elismerését.

 

03. UNITI_RANGE 640x.jpg

A most bemutatásre került Naim UNITI család négy tagja melyek külön-külön, de együtt is lenyűgöző látványt nyújtanak

 

Mark Raggett előadásából megtudhattuk, hogy a Naim olyan szokatlan és újszerű technologiákat alkalmaz termékeinél, melyek eddig nem voltak ismertek a piacon. Ezek a szabadalmaztatott mérnöki fejlesztések újszerűségükkel növelték a márka presztizsét, melynek eredményeként a Naim utóbbi években gyártot Classic és Mu-so termékeivel újabb piacokat hódított meg, és a márkak zömében új vásárlókat tudott maga köré gyűjteni.

 

4Uniti_Atom_1_YAZZ_AHMED_1 640x.jpg

Uniti Atom 1 YAZZ AHMED

 

A Naim termékskálája meglehetősen széles. Elő- illetve végfokok, integrált erősítők, CD és Network azaz hálózati audio lejátszók, kiegészítő tápegységek és kompakt hálózati elektronikák alkotják a NAIM fő portfóliáját, melyek az otthoni szórakoztatásban fontos szerepet töltenek be. Együttműködésük a világhírű Bentley automárkával az autóhifi területén is sikeressé tette őket. Naim Recods néven külön lemez „labelt” alapítottak, és nívós zenei felvételeket jelentettnek meg a lemezpiacon.

 

5Uniti_Core_2 640x.jpg

Uniti Core 2

 

2016-ban teljesen új dizájnnal jelentkeztek és wireless Mu-so sorozatú musik centerük nagy feltünést keltett a piacon. Mu-so Qb kompakt wireless termékük tavaly Eisa  díjban részesült.

 

6Uniti_Nova_3 640x.jpg

Uniti Nova 3

 

A Naim – melynek SI jelű intergrált erősítő sorozata nagy népszerűségnek örvend, legújabb termékeivel most az egydobozos musik centerek felé fordul.

A UNITI sorozat Atom, Core, Nova és Star modelljei kitűnően példázzák ezt a törekvésüket.

 

7Uniti_Star_4 640x.jpg

Uniti Star 4

 

Az idei esztendő legnagyobb feladata -  ahogy ezt Mark is kellőképen kihangsúlyozta - a UNITI sorozat sikeres piaci bevezetése, melyből 5000 termék értékesítését tűzték ki célul.

 

A Naim UNITI sorozat termékeiről hamarosan többet olvashattok az oldalunkon.

 

https://hu.horn.eu/

 

A Naim-ről röviden

Az angol NAIM már hosszú évek óta a nemzetközi audiofil és high-end piac meghatározó résztvevője. Termékeit a cég Salisbury-ben található központjában tervezik illetve fejlesztik és a Mu-So széria kivételével az összeset itt is gyártják. A NAIM a saját tradícionális szabványainak és egyedi tervezési eljárásainak a megtartása mellett mára az audiofil piac vezető cégévé vált mind a brit, mind pedig az európai piacon. A tervezők mindíg is hűek maradtak a Naim tradícionális gyökereikhez, de emellett rengeteget invesztáltak a mai modern streaming technológiákba. A hálózatos Mu-So és Uniti szériáknak, illetve a high-end audio network lejátszóiknak köszönhetően a termékválasztékuk egyedülállóan sokoldalúvá és sokrétűvé vált a piac többi gyártójához képest. Éppen ez teszi a NAIM termékkínálatát erőssé, mivel termékeivel minden audiofil igényre választ tud adni, különösen ott ahol elspsorban a hangminőség a legmagasabb elvárás.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109632 másodperc.