Sztereó MagazinNomadic Audio Speakase hangszóró

Sztereó Magazin | 2018. Február 12., Hétfő 20:00

A Nomadic Audio újdonsága megjárta a CES 2018 és az ISE 2018 rendezvényeket, ahol sokan rácsodálkoztak a különleges felépítésű, hordozható hangsugárzóra…

Nomad_ 640.jpg

 

A Nomadic Audio Speakase érdekes szerzet. Először is kapunk, egy két darab mély/közép meghajtót és két magassugárzót dolgoztató, vezeték nélküli rendszert. Az egység a hangerőszabályzáson kívül a magas és mély hangszínek beállítására is lehetőséget biztosít. A kicsit soundbarra emlékeztető hangsugárzó a gyártó szabadalmaztatott technológiáját használja, de nem ettől lesz érdekes.

 

Nomad_2 640.jpg

 

A szett másik része ugyanis, egy alumínium kerettel megerősített, polikarbonát bőrönd, amely képes fogadni ezt a hangszórót. A gyártó szerint a bőrönd gyakorlatilag kabinetként működik, növeli a hangot, dinamikusabb basszust és gazdagabb megszólalást biztosít. A kerekek és a fogantyú segítségével a készülék kényelmesen szállítható, utaztatható akár egy hagyományos táska. A beépített akkumulátor méretéről sajnos nincsenek infők, ahogy a részletes műszaki jellemzők sem kerültek még napvilágra.

 

Forrás: www.nomadic.audio

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109957 másodperc.