Octave Audio V110 SE bemutató
Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokat
Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványos
Sony újdonságok a láthatáron

Octave Audio V110 SE bemutató

A velem egykorú "zene-szerelmesek" számára az Octave „V” jelzése csak pozitív, várakozásteljes hatást vált ki azért, mert vélhetően a Vollverstärker, vagy a Vákuum rövidítését látjuk benne. Ez elsőre már nagyon pozitív benyomást kelt!

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokat

Az RS 5000 és RS 2000 intelligens műsorhallgató megoldás intenzívebbé varázsolja a TV hangzását. A Sennheiser két ergonomikus kialakítású TV fejhallgatója újszerűen közelíti meg a televízió hangzásának javítását.

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványos

A Dynaudio hangsugárzóit biztosan nem kell bemutatni senkinek, aki a hifi piacon egy picit is jártas. A dán gyártó neve már önmagában bizalmat ébreszt a zenehallgatókban és erre a bizalomra a legutóbb nálunk járt modell sem cáfol rá.

Sony újdonságok a láthatáron

Élje át a legjobb minőségű audiovizuális élményeket az új Sony 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval, a Dolby Atmos® Sound Barral és az AV erősítővel.

További hírek

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV-it.

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV-it.

A Samsung Electronics új részleteket leplezett le prémium kategóriás QLED televízióiról és a Frame készülékről. A párizsi TV bemutatón a vállalat bizonyította, hogy csúcstechnológiájával vezető szerepet játszik.

Tovább »

Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlása

Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlása

A Samsung Electronics bejelentette, hogy lezárult a HARMAN International Industries felvásárlása.

Tovább »

FIBARO OKOS OTTHONOK 

FIBARO OKOS OTTHONOK 

Az otthoni zenehallgatást és mozizást is megkönnyíti a hálózatba integrált, Fibaro okos otthonok könnyen kezelhető megoldásai.

Tovább »

FOCAL Factory

Az elmúlt hét kiemelt cikkei

B&W 685 S2  SOKOLDALÚ ÁLLVÁNYOS

B&W 685 S2 SOKOLDALÚ ÁLLVÁNYOS

Amennyiben Ön sztereó rendszer építés előtt áll és még nem tudja, hogy melyik állványos hangfalat válassza, ebben az esetben javasoljuk ismerje meg a B&W 685 S2 hangsugárzót tesztünk segítségével.

Hány fülesre van szüksége egy embernek?

Hány fülesre van szüksége egy embernek?

A körülmények nagyban befolyásolják a választ. A fej- és fülhallgatók kínálata ma már vitán felül óriási, amelyek között hatalmas eltérések fedezhetők fel. Ha feltesszük a kérdést, hogy egy embernek hány ilyen eszközre van szüksége, nem is lehet egyértelmű választ adni. Még akkor sem, ha a kört leszűkítjük csak a fejhallgatókra.

Pioneer FS-W40  Multiroom a javából

Pioneer FS-W40 Multiroom a javából

A life style hangrendszerek korát éljük, miközben a Pioneer a napjainkban oly divatos vezeték nélküli hangátviteli technikát egy nagyon szép kivitelű és több darabban bővíthető multiroom hangrendszerben prezentálta.

Phonar Veritas P2 Style  Lendületes páros

Phonar Veritas P2 Style Lendületes páros

A Phonar hangfalak alsó szegmensének egyik jeles képviselőjét teszteltük. A gyártó már ebbe a legkisebb termékbe is belecsempészett egy kis élményfaktort a felsőbb kategóriából.

Oppo UDP-203 Minden a minőségről szól.

Oppo UDP-203 Minden a minőségről szól.

A Blu-ray szövetség hosszas, és több évig értelmetlenül elhúzódó vívódás után 2015-ben hivatalossá tette a Blu-ray formátum next generációjának számító Ultra HD Blu-ray szabványt. Az pedig az Oppo az elsők között volt, amely felismerte a formátumban rejlő lehetőséget.

SVS Prime Tower - Az amerikai High-End

SVS Prime Tower - Az amerikai High-End

Akik komolyan érdeklődnek a klasszikus mélyhangok iránt, már ismerik az SVS aktív szub-hangfalait. Az elmúlt időben több alkalommal teszteltük az SVS márka más hangfalait, melyek nagyon jó benyomást tettek ránk. Most az álló hangfalpárt vizsgáltuk.

TANNOY ECLIPSE THREE  TITKOS RECEPT

TANNOY ECLIPSE THREE TITKOS RECEPT

A világ egyik legrégebb óta fennálló hangfal gyártója a skóciai Glasgow közelében székelő Tannoy. A legendás és egyúttal igen költséges Dual- Concentric hangfalak gyártójától most egy alacsonyabb árfekvésű, de hasonlóan igényes kivitelezésű hangfal szettet mutatunk be.

iFi micro iUSB3.0 Zaj volt – nincs!

iFi micro iUSB3.0 Zaj volt – nincs!

Aki számítógéppel hallgat zenét és igényes a minőségre, előbb-utóbb beszerez egy önálló DAC egységet. Ezt a lépést, egyébként korunk digitális-zenei forradalma is igazolja, hiszen egyre inkább az internetről szerezzük be a hallgatni valót, legyen az akár letöltés akár streamelés.

PIONEER SE-MS7BT-S  Hi-Res AUDIO A FÜLBEN

PIONEER SE-MS7BT-S Hi-Res AUDIO A FÜLBEN

Az új Pioneer Hi-Res AUDIO fejhallgató vezetéknélküli kapcsolatot tesz lehetővé, aminek előnye, hogy kialakítása – noha zsinór is van hozzá - kiküszöböli a kábel okozta kellemetlenségeket, és megkönnyíti a szabad mozgást.

Sony XD9305 3D UHD TV KÉPBEN ERŐS

Sony XD9305 3D UHD TV KÉPBEN ERŐS

A Sony legújabb UHD zászlóshajója, az XD9305 számot kapta. Az új Slim-Backlight-Drive technológia és a Triluminios kijelző kombinációjával elvileg garantált a siker. Az új modell már-már szélsőségesen keskeny felépítésű, de filigránságát meghazudtolva nagyobb kontrasztot és színtartományt ígér.

ACCUPHASE E-600 - ELŐTTEM AZ UTÓDOM

ACCUPHASE E-600 - ELŐTTEM AZ UTÓDOM

Az Accuphase E-600 integrált erősítő, a korábbi Accuphase nagysikerű korábbi zászlóshajójának az E-560-nak az utódja.

iFi micro iTube  A svájci bicska

iFi micro iTube A svájci bicska

Az iFi Audio számos hasznos kiegészítőt gyárt a számítógépet zenehallgatásra is használók számára, melyek a különböző formátumú digitális jelfolyamok tisztításával, javítják a hangminőséget. Az iFi micro iTube túllép ezen a felhasználási körön, és bármilyen hangrendszerbe illesztve javítja a hang minőségét.

Hegel Röst integrált erősítő A hallás gondssága

Hegel Röst integrált erősítő A hallás gondssága

A Bifröst a Skandináv mitológiában nagyon fontos átjáró, a Heleg Röst most megmutatja, hogy mennyire. Tesztünkkel kiderítjük, hogy mennyi a hasonlóság a Hegel Röst és a Bif(Röst) között.

Qualiton A50i  A-osztályú klasszis

Qualiton A50i A-osztályú klasszis

Az Audio-Hungary legújabb csúcsmodelljét közvetlenül a bemutatása után teszteltük. Az elektroncsöves hangélmény felejthetetlen, de csak azon kiváltságosaknak ajánljuk, akiket a zene lényege, a bensőséges műélvezet érdekel.

MEZE 99 CLASSIC  Találkozás egy idegennel

MEZE 99 CLASSIC Találkozás egy idegennel

Sokan ostromolják a vevők kegyeit különböző fejhallgatókkal, de most olyat találtunk, amelynek a nevét érdemes megjegyezni: MEZE 99 Classics!

Napi hírek

Octave Audio V110 SE bemutató

Octave Audio V110 SE bemutatóA velem egykorú "zene-szerelmesek" számára az Octave „V” jelzése csak pozitív, várakozásteljes hatást vált ki azért, mert vélhetően a Vollverstärker, vagy a Vákuum rövidítését látjuk benne. Ez elsőre már nagyon pozitív benyomást kelt!

2017. Március 24., Péntek 17:00

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokat

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokatAz RS 5000 és RS 2000 intelligens műsorhallgató megoldás intenzívebbé varázsolja a TV hangzását. A Sennheiser két ergonomikus kialakítású TV fejhallgatója újszerűen közelíti meg a televízió hangzásának javítását.

2017. Március 23., Csütörtök 17:00

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványos

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványosA Dynaudio hangsugárzóit biztosan nem kell bemutatni senkinek, aki a hifi piacon egy picit is jártas. A dán gyártó neve már önmagában bizalmat ébreszt a zenehallgatókban és erre a bizalomra a legutóbb nálunk járt modell sem cáfol rá.

2017. Március 21., Kedd 05:00

Sony újdonságok a láthatáron

Sony újdonságok a láthatáronÉlje át a legjobb minőségű audiovizuális élményeket az új Sony 4K Ultra HD Blu-ray lejátszóval, a Dolby Atmos® Sound Barral és az AV erősítővel.

2017. Március 17., Péntek 10:00

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV-it.

A Samsung Párizsban mutatta be új Lifestyle TV-it.A Samsung Electronics új részleteket leplezett le prémium kategóriás QLED televízióiról és a Frame készülékről. A párizsi TV bemutatón a vállalat bizonyította, hogy csúcstechnológiájával vezető szerepet játszik.

2017. Március 16., Csütörtök 10:00

Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlása

Sikeresen lezárult a HARMAN cégcsoport felvásárlásaA Samsung Electronics bejelentette, hogy lezárult a HARMAN International Industries felvásárlása.

2017. Március 16., Csütörtök 09:00

FIBARO OKOS OTTHONOK 

FIBARO OKOS OTTHONOK Az otthoni zenehallgatást és mozizást is megkönnyíti a hálózatba integrált, Fibaro okos otthonok könnyen kezelhető megoldásai.

2017. Március 16., Csütörtök 05:00

BOSE SOUNDTOUCH 10 SYSTEM

BOSE SOUNDTOUCH 10 SYSTEM Kis méret, gazdag hangzás. A Bose SoundTouch 10 rendszere kis mérete ellenére meglepő hangerőt és mély basszust ígér.

2017. Március 15., Szerda 05:00

DENON Vegye magát körül hanggal és ne kábelekkel!

DENON Vegye magát körül hanggal és ne kábelekkel!Ez az ötlet áll a stílusos, új Denon HEOS AVR koncepciója mögött, ami a legújabb eleme a gyorsan növekvő HEOS multiroom szórakoztató elektronikai termékcsaládnak.

2017. Március 14., Kedd 07:00

A Philips új P5 feldolgozó motorja a legjobb képekért.

A Philips új P5 feldolgozó motorja a legjobb képekért.Az új Philips P5 jelfeldolgozó engine 50%-os teljesítményjavulást nyújt a High-End Perfect Pixel Ultra HD rendszerhez képest, az új PQ referenciaszabvány beállításához.

2017. Március 13., Hétfő 16:00

ONKYO TX-RZ1100 AV erősítő

ONKYO TX-RZ1100 AV erősítőÚj zászlóshajó jelent meg a házimozi rajongók vizein. A kitűnő AV erősítőiről híres gyártó bemutatta az Onkyo TX-RZ1100 9,2 csatornás erősítőjét.

2017. Március 13., Hétfő 07:00

LG Lebegő hangszóró

LG Lebegő hangszóróKicsit mágikus a lebegő Bluetooth hangszóró, de az LG mégis megvalósította ez a szokatlan ötletet, amit a CES-en bedobott a „ringbe”.

2017. Március 10., Péntek 07:00

Mark Levinson 45. születésnap - első lemezjátszó.

Mark Levinson 45. születésnap - első lemezjátszó.Mivel lehet jobban ünnepelni egy születésnapot, mint egy új lemezjátszóval?

2017. Március 09., Csütörtök 06:00

SONUS FABER PRINCIPIA sorozat.

SONUS FABER PRINCIPIA sorozat.Az elmúlt évben az olasz gyártó új belépő áru új házimozi hangfal sorozattal lépett a piacra, ami sokak számára teszi lehetővé az igazi „sonusfaberes” hangzás megismerését.

2017. Március 08., Szerda 06:00

PIONEER XDP 300R Hi-Res digitális audio lejátszó.

PIONEER XDP 300R Hi-Res digitális audio lejátszó.Az elmúlt években a zene személyes élménnyé vált, mivel egyre többen hallgatják azt hordozható eszközök, fejhallgatók segítségével.

2017. Március 07., Kedd 06:00

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.192567 másodperc.