Denon AVR-X540BT házimozi és zene streaming
A  Sennheiser magasabb szintet akar!
Négy fantasztikus díjat kapott a Denon AVR-X4300H
A Marantz Audyssey MultEQ Editor applikáció

Denon AVR-X540BT házimozi és zene streaming

Az AV Receiver, mely új szabványokat állít fel! A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez.

A Sennheiser magasabb szintet akar!

A Sennheiser-nek az Ambeo Smart Headset-je profi kiterjesztett valóságot használ.

Négy fantasztikus díjat kapott a Denon AVR-X4300H

A Denon AVR-X4300H házimozi erősítő Európa több országában a tech. portálok sztárja lett.

A Marantz Audyssey MultEQ Editor applikáció

Az okos eszközök korában egy kiváló applikáció megléte immár alapvető fontosságúvá vált.

További hírek

Pro-Ject Pre Box DS2 Párban szép az élet

Pro-Ject Pre Box DS2 Párban szép az élet

A Pro-Ject termékek gyártója különösen figyelembe veszi az ár/érték optimális meghatározását, talán a vásárlóknak egy kicsit kedvezőbben is alakul a kínál annál, mint szükséges lenne a minőség alapján.

Tovább »

Az LG webOS 3.5 biztonsági tanusítványt nyert

Az LG webOS 3.5 biztonsági tanusítványt nyert

Az LG webOS 3.5 Security Manager okostévés platform kiemelkedő kiberbiztonsági tulajdonságainak köszönhetően az okostelevíziók kategóriájában elsőként nyerte el az UL, a világ legrangosabb biztonságtechnikai és fenntarthatósági szakértőjének tanúsítványát.

Tovább »

Chario Aviator Ghibli Hangsugárzó Itáliából

Chario Aviator Ghibli Hangsugárzó Itáliából

A limitált példányszámban gyártott Chario Aviator család első tagjai megérkeztek hozzánk! A legújabb Chario koncepció első tagjaként, a Ghibli monitor hangsugárzóval ismerkedtünk meg.

Tovább »

FOCAL Factory

Az elmúlt hét kiemelt cikkei

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokat

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokat

Az RS 5000 és RS 2000 intelligens műsorhallgató megoldás intenzívebbé varázsolja a TV hangzását. A Sennheiser két ergonomikus kialakítású TV fejhallgatója újszerűen közelíti meg a televízió hangzásának javítását.

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványos

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványos

A Dynaudio hangsugárzóit biztosan nem kell bemutatni senkinek, aki a hifi piacon egy picit is jártas. A dán gyártó neve már önmagában bizalmat ébreszt a zenehallgatókban és erre a bizalomra a legutóbb nálunk járt modell sem cáfol rá.

BOSE SOUNDTOUCH 10 SYSTEM

BOSE SOUNDTOUCH 10 SYSTEM

Kis méret, gazdag hangzás. A Bose SoundTouch 10 rendszere kis mérete ellenére meglepő hangerőt és mély basszust ígér.

ONKYO TX-RZ1100 AV erősítő

ONKYO TX-RZ1100 AV erősítő

Új zászlóshajó jelent meg a házimozi rajongók vizein. A kitűnő AV erősítőiről híres gyártó bemutatta az Onkyo TX-RZ1100 9,2 csatornás erősítőjét.

Denon AVR-X2300W hálózati erősítő  A MINDENTUDÓ

Denon AVR-X2300W hálózati erősítő A MINDENTUDÓ

A Denon tavaly, május elején Münchenben, a High End Show alkalmával mutatta be új AV Receiver-eit, köztük ezt a komoly figyelmet érdemlő, és nagyon sok szolgáltatással rendelkező erősítőt, amit most mi is bemutatunk olvasóinknak.

Audio Note Conqueror - A SZELÍD ERŐ

Audio Note Conqueror - A SZELÍD ERŐ

Az árlista alján alig találni triódás végfokot, és ha leszámítjuk a Meishut, amiben szintén a legendás csőtípus dolgozik, és amely köztudomásúlag Qvortrup egyik kedvence, nem sok mindent találunk.

Sennheiser PXC 550  Okosfüles - vezeték nélkül

Sennheiser PXC 550 Okosfüles - vezeték nélkül

A csúcsminőségű okos telefonoknál lehagyott 3,5 Jack csatlakozók miatt, a gyártók nagyon beindultak a Bluetooth képes fejhallgatók fejlesztésével. Most a Sennheiser villantott egy nagyreményű esélyest...

B&W 685 S2  SOKOLDALÚ ÁLLVÁNYOS

B&W 685 S2 SOKOLDALÚ ÁLLVÁNYOS

Amennyiben Ön sztereó rendszer építés előtt áll és még nem tudja, hogy melyik állványos hangfalat válassza, ebben az esetben javasoljuk ismerje meg a B&W 685 S2 hangsugárzót tesztünk segítségével.

Hány fülesre van szüksége egy embernek?

Hány fülesre van szüksége egy embernek?

A körülmények nagyban befolyásolják a választ. A fej- és fülhallgatók kínálata ma már vitán felül óriási, amelyek között hatalmas eltérések fedezhetők fel. Ha feltesszük a kérdést, hogy egy embernek hány ilyen eszközre van szüksége, nem is lehet egyértelmű választ adni. Még akkor sem, ha a kört leszűkítjük csak a fejhallgatókra.

Pioneer FS-W40  Multiroom a javából

Pioneer FS-W40 Multiroom a javából

A life style hangrendszerek korát éljük, miközben a Pioneer a napjainkban oly divatos vezeték nélküli hangátviteli technikát egy nagyon szép kivitelű és több darabban bővíthető multiroom hangrendszerben prezentálta.

Phonar Veritas P2 Style  Lendületes páros

Phonar Veritas P2 Style Lendületes páros

A Phonar hangfalak alsó szegmensének egyik jeles képviselőjét teszteltük. A gyártó már ebbe a legkisebb termékbe is belecsempészett egy kis élményfaktort a felsőbb kategóriából.

Oppo UDP-203 Minden a minőségről szól.

Oppo UDP-203 Minden a minőségről szól.

A Blu-ray szövetség hosszas, és több évig értelmetlenül elhúzódó vívódás után 2015-ben hivatalossá tette a Blu-ray formátum next generációjának számító Ultra HD Blu-ray szabványt. Az pedig az Oppo az elsők között volt, amely felismerte a formátumban rejlő lehetőséget.

SVS Prime Tower - Az amerikai High-End

SVS Prime Tower - Az amerikai High-End

Akik komolyan érdeklődnek a klasszikus mélyhangok iránt, már ismerik az SVS aktív szub-hangfalait. Az elmúlt időben több alkalommal teszteltük az SVS márka más hangfalait, melyek nagyon jó benyomást tettek ránk. Most az álló hangfalpárt vizsgáltuk.

TANNOY ECLIPSE THREE  TITKOS RECEPT

TANNOY ECLIPSE THREE TITKOS RECEPT

A világ egyik legrégebb óta fennálló hangfal gyártója a skóciai Glasgow közelében székelő Tannoy. A legendás és egyúttal igen költséges Dual- Concentric hangfalak gyártójától most egy alacsonyabb árfekvésű, de hasonlóan igényes kivitelezésű hangfal szettet mutatunk be.

iFi micro iUSB3.0 Zaj volt – nincs!

iFi micro iUSB3.0 Zaj volt – nincs!

Aki számítógéppel hallgat zenét és igényes a minőségre, előbb-utóbb beszerez egy önálló DAC egységet. Ezt a lépést, egyébként korunk digitális-zenei forradalma is igazolja, hiszen egyre inkább az internetről szerezzük be a hallgatni valót, legyen az akár letöltés akár streamelés.

Napi hírek

Denon AVR-X540BT házimozi és zene streaming

Denon AVR-X540BT házimozi és zene streamingAz AV Receiver, mely új szabványokat állít fel! A Denon AVR-X540BT ötvözi a házimozi teljesítményét a Bluetooth kompatibilitással a zene streaminghez.

2017. Április 28., Péntek 04:00

A Sennheiser magasabb szintet akar!

A  Sennheiser magasabb szintet akar!A Sennheiser-nek az Ambeo Smart Headset-je profi kiterjesztett valóságot használ.

2017. Április 24., Hétfő 05:00

Négy fantasztikus díjat kapott a Denon AVR-X4300H

Négy fantasztikus díjat kapott a Denon AVR-X4300HA Denon AVR-X4300H házimozi erősítő Európa több országában a tech. portálok sztárja lett.

2017. Április 22., Szombat 04:00

A Marantz Audyssey MultEQ Editor applikáció

A Marantz Audyssey MultEQ Editor applikációAz okos eszközök korában egy kiváló applikáció megléte immár alapvető fontosságúvá vált.

2017. Április 19., Szerda 03:00

Pro-Ject Pre Box DS2 Párban szép az élet

Pro-Ject Pre Box DS2 Párban szép az életA Pro-Ject termékek gyártója különösen figyelembe veszi az ár/érték optimális meghatározását, talán a vásárlóknak egy kicsit kedvezőbben is alakul a kínál annál, mint szükséges lenne a minőség alapján.

2017. Április 18., Kedd 08:00

Az LG webOS 3.5 biztonsági tanusítványt nyert

Az LG webOS 3.5 biztonsági tanusítványt nyertAz LG webOS 3.5 Security Manager okostévés platform kiemelkedő kiberbiztonsági tulajdonságainak köszönhetően az okostelevíziók kategóriájában elsőként nyerte el az UL, a világ legrangosabb biztonságtechnikai és fenntarthatósági szakértőjének tanúsítványát.

2017. Április 12., Szerda 15:00

Chario Aviator Ghibli Hangsugárzó Itáliából

Chario Aviator Ghibli Hangsugárzó ItáliábólA limitált példányszámban gyártott Chario Aviator család első tagjai megérkeztek hozzánk! A legújabb Chario koncepció első tagjaként, a Ghibli monitor hangsugárzóval ismerkedtünk meg.

2017. Április 10., Hétfő 15:00

Az LG újabb „Best of the best” díjat zsebelt be

Az LG újabb „Best of the best”  díjat zsebelt beAz LG a „Best of the best” díjat is bezsebelte a Red Dot díjátadón. Az LG SIGNATURE OLED TV W elnyerte a legjobbaknak járó dizájn-elismerést is.

2017. Április 07., Péntek 05:00

iF Design Award 2017 díjat nyert az Epson

iF Design Award 2017 díjat nyert az EpsoniF Design Award 2017 díjat nyert a magas fényerejű Epson projektor. Az elismerést az Epson EB-L25000U magas fényerejű 3LCD lézer projektora kapta.

2017. Április 06., Csütörtök 04:00

Az RHA Dacamp L1 nyerte a rangos Red Dot díjat

Az RHA Dacamp L1 nyerte a rangos Red Dot díjatA Brit audio specialista RHA Dacamp L1 modellje nyerte el a Red Dot Award Product Design 2017 díját. A világ legnagyobb és legrangosabb design versenyén a DacampL1 fejhallgató erősítőt 54 ország 5500 terméke közül választották ki.

2017. Április 04., Kedd 07:00

Méltó elismeréssel jutalmazták a Philips-et!

Méltó elismeréssel jutalmazták a Philips-et!Globális Design Award díjjal jutalmazták a Philips TV 2017-es csúcstermékét, a 9002-es OLED sorozatot.

2017. Április 03., Hétfő 14:00

Bemutatjuk a Denon AH-C621R-t, iPhone-hoz hangolva!

Bemutatjuk a Denon AH-C621R-t, iPhone-hoz hangolva!Az AH-C621R azokat célozza meg, akik a legjobb hangzást keresik az utazás, a munka vagy a pihenés közben, miközben biztosított számukra a kompatibilitás az iPhone vagy iPad eszközeikkel.

2017. Március 29., Szerda 04:00

Octave Audio V110 SE bemutató

Octave Audio V110 SE bemutatóA velem egykorú "zene-szerelmesek" számára az Octave „V” jelzése csak pozitív, várakozásteljes hatást vált ki azért, mert vélhetően a Vollverstärker, vagy a Vákuum rövidítését látjuk benne. Ez elsőre már nagyon pozitív benyomást kelt!

2017. Március 24., Péntek 17:00

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokat

Bemutatjuk a Sennheiser RS5000 és RS2000 újdonságokatAz RS 5000 és RS 2000 intelligens műsorhallgató megoldás intenzívebbé varázsolja a TV hangzását. A Sennheiser két ergonomikus kialakítású TV fejhallgatója újszerűen közelíti meg a televízió hangzásának javítását.

2017. Március 23., Csütörtök 17:00

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványos

Dynaudio Contour 20 a mindenevő állványosA Dynaudio hangsugárzóit biztosan nem kell bemutatni senkinek, aki a hifi piacon egy picit is jártas. A dán gyártó neve már önmagában bizalmat ébreszt a zenehallgatókban és erre a bizalomra a legutóbb nálunk járt modell sem cáfol rá.

2017. Március 21., Kedd 05:00

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.280547 másodperc.