Sztereó MagazinOnkyo hangrendszerrel jönnek a Sharp AJ1 tévék

Sztereó Magazin | 2018. Március 12., Hétfő 19:00

Az AJ1 sorozatot a középkategóriában indítják, első körben Japánban kerül majd a boltokba. A készülékek forgalmazása március végén kezdődik, az öreg kontinensre nyár elején tehetik be a lábukat…

Sharp_2 640.jpg

 

A széria négy modellt (60-45 hüvelykes) sorakoztat, mindegyik készülék alkalmas 4K felbontású, HDR tartalmak megjelenítésére. A készülékek saját fejlesztésű mesterséges intelligencia technológiát (AIoT) használnak, amely figyeli a felhasználók tartalomfogyasztási szokásait. A rendszer a begyűjtött adatok alapján, képes a tulajdonos érdeklődési körének megfelelő tartalmakat ajánlani. A megfelelő látványt a 4K-Master Upconvert névre hallgató eljárás biztosítja, míg a színes reprodukciót a Rich Color Technology végzi.

 

Sharp_3 640.jpg

 

A modellekbe, két 10W teljesítményű hangszórót dolgoztató Onkyo hangrendszer került. A hangkeltők a képernyő alatt találhatók, s közvetlen a nézőkre vannak irányítva. Ez a megoldás (szintén a gyártó állítása szerint) tisztább, részletesebb és dinamikusabb hangot kínál, mint a hagyományos elrendezés. Említést érdemel még a harminc fokos elforgatást engedélyező talp, amivel a készülék áthelyezése nélkül lehet beállítani az ideális megtekintési szöget.

 

Forrás: www.sharp.co.jp

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.152190 másodperc.