Sztereó MagazinÖt éves garanciát kapunk a Panasonic televíziókra

Sztereó Magazin | 2018. November 06., Kedd 14:00

A vállalat más termékkategóriákban sikeresen alkalmazott akciója, meghatározott ideig a televíziókészülékekre is kiterjesztésre kerül. Az ajánlat új készülék vásárlása estén érvényes, de nem automatikus, hanem regisztrációhoz kötött...

A kiterjesztett garancia akció számos modellre, köztük az új FX780 típusjelzésű készülékre is érvényes. Az újdonság elegánsan minimalista külleme, bármely környezetben nagyszerűen mutat. A csodálatosan tiszta képek, szinte a semmiből tűnnek elő, így a nézők még könnyebben mélyülhetnek el a látványvilágban. A Panasonic 4K Pro technológiája révén a képek pontosan úgy jelennek meg, ahogyan az alkotók szánták. A széles színspektrumú tévék, finom és természetesen árnyalt színpalettát nyújtanak, amely minden jelenetben hűen reprodukálja a színeket.

 

panasonic_fx780_640.jpg

 

A kiterjesztett garancia akció 2018. november 2. és december 31. között tart. Az érvényesítéshez a vásárlóknak nincs más dolga, mint az ebben az időszakban vásárolt televíziókat 30 napon belül regisztrálni a www.panasonic5y.com weboldalon. Az ajánlat a Panasonic közel negyven televíziójára érvényes. A készülékek pontos listája, valamint a kampánnyal kapcsolatos további információk a regisztrációs weboldalon találhatók.

 

(X)

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.110832 másodperc.