Sztereó MagazinPioneer MRX-3 és MRX-5 - A hálózatépítés „kockái”

Sztereó Magazin | 2017. Július 05., Szerda 06:00

A PIONEER MRX-3 és MRX-5 vezeték nélküli Multi-room hangszórókat önállóan is használhatjuk, de rendszerbe kapcsolva sok funkcióval rendelkező lehetőséget kapunk.

Funkcionalitás

 

Ha tulajdonosai leszünk egy MRX-3 vagy MRX-5 készüléknek, akkor máris széleskörű szórakoztató elektronikához jutunk. Az MRX-el kapcsolódhatunk az internetre akár Wi-Fi-vel is, vagy zenét küldhetünk rá a telefonunkról. A beépített kétsávos Wi-Fi 5 GHz / 2,4 GHz-es Bluetooth, mindenféle vezetéket kivált. Az MRX-5 -öt magunkkal vihetjük a szabadba, mert beépített akkumulátora 4 órán keresztül üzemben tartja a készüléket. A Wi-Fi Direct lehetővé teszi a Spotify-t és az egyéb streaming zenei szolgáltatásokat és az internetes rádiók elérését. A formás külsőt kapott, íves előlapú MRX-3 és MRX-5 hangja szépen kontrollált, jól érthető a beszédhang és szép zenei megszólalást nyújt és kétutas hangrendszere kiválóan végzi a dolgát. Ha nem egy, hanem legalább két darabot birtokolunk, a sorozat tagjai sokkal több funkcionalitást tudnak felmutatni. Ha még nagyobb hálózatot akarunk belőlük építeni, akkor még tovább bővülnek a lehetőségek is.

 

mrx-5_image 2 640x250.jpg

 

Két MRX készülékkel már képesek lehetünk egy egyszerű rendszer kiépítésére. Ehhez a két komponenst FireConnect kapcsolattal kell párosítani, amit a hátoldalon található Connect gombbal tehetünk meg.

 

Multiroom

 

Természetesen lehetőség van egy igazi multiroom rendszer kiépítésére is, amihez annyi külön MRX-et használhatunk, amennyit csak akarunk. Egy FireConnect-et biztosító házimozi erősítővel, - például a Pioneer FS-S 40 –el, amit előző lapszámunkban mutattunk be, komolyan behangosíthatjuk a házunk több szintjét is. Elérkeztünk oda, ahová mindenféle vezetékes hálózattal is el lehet jutni, de az MRX-ek bevetésével, helyük gondos kiválasztásával most önállóan, szakember segítsége nélkül is meg tudunk megoldani. Abban az esetben, ha mégis az egyik szobában, ugyanabban az időben más forrásból akarunk műsort hallgatni, bármikor leválhatunk a közös WiFi-ről és az MRX-em bluettoth- kapcsolattal, a magunk által kiválasztott zenét hallgathatjuk. A rendszer távirányítását a helyi Wi-Fi hálózat használatával vezérelhetjük. A Pioneer Remote App-ot letöltve telefonunk, tabletünk segítségével lehetünk úrrá a kiépített hangrendszeren.

 

mrx image 640x400.jpg

 

Ajánlás

 

Leginkább olyan lakás tulajdonosok veszik hasznát ennek a forradalmi Pioneer terméknek, akik előre még nem tudják, hogy véglegesen mennyi hangfalra lesz majd szükségük a házukban. A Pioneer MRX elemeknek pont ez az előnye, hogy ha bővíteni szeretnénk a hangzásteret, bármikor vásárolhatunk hozzá egy újabb komponenst.

 

www.basys.hu

 

A tesztértékelés és a műszaki adatok a következő oldalon találhatóak!

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.104877 másodperc.