Sztereó MagazinRMAF 2018 – Bemutatkoztak az E.A.T újdonságok

Sztereó Magazin | 2018. Október 05., Péntek 16:00

A Rocky Mountain Audio Festival nyitónapján állt reflektorfénybe a European Audio Team legújabb lemezjátszója és phono előerősítője. Mindkét újdonság december közepén kerül a boltokba...

 

EAT-Prelude_640.png

Az E.A.T PRELUDE (1195 USD) lemezjátszó több réteg lakkal bevont, masszív MDF alapzatot kapott. A nehéz alumínium lemeztányér, egy bronz perselybe ültetett, rozsdamentes acél tengelyre került. A készülék szíjhajtású; a stabil rotációs sebességet, gondosan elszigetelt DC motor biztosítja. A lemezjátszót vadonatúj A-Note hangkarral szerelték, aminek végére Ortofon 2M Red hangszedő került. Utóbbi bármilyen MM rendszerű patronra kicserélhető.

 

EAT-E 640.jpg

 

Az E.A.T E-GLO PETIT (1495 USD) phono előerősítő a gyártó E-GLO S készülékének kompakt változata. A készülék, két darab 12AX7 csövet, valamint négy alacsony zajszinten üzemelő J-FET tranzisztort dolgoztat. A berendezés MM és MC rendszerek kezelésére is alkalmas, pontos RIAA kiegyenlítést és állítható bemeneti impedanciát biztosít. A vállalat olyan tápegységet tervezett a készülékhez, ami képes nagy anódfeszültséget biztosítani a 12AX7 triódáknak. A hátoldalon RCA be- és kimenetek kaptak helyet.

 

Forrás: www.europeanaudioteam.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.402259 másodperc.