Sztereó MagazinSAXX clubSOUND CLX3 – Belépő a klubba

Sztereó Magazin | 2018. Július 07., Szombat 17:00

Egy jól megválasztott kompakt hangsugárzó, sokrétű igények kiszolgálására képes nem véletlen, hogy a helytakarékos megoldásokra a legtöbb gyártó nagy figyelmet fordít. A SAXX (Superb Audio Experience) megfizethető apróságát sem szabad alábecsülni...

saxx_1 640.jpg

 

A clubSound CLX3 kétutas hangfal, amely hagyományos sztereó párként, vagy házimozi rendszerbe illesztve egyaránt jól használható. A kabinet lakkozott bevonattal (fekete vagy fehér) ellátott MDF lapokból készült; a meghajtókat mágnessel rögzített rács védi a sérülésektől. A polcon és állványon is elhelyezhető készülék hátoldalán, titán bevonatú csatlakozókat kínáló terminál (bi-wire / bi-amp), valamint a bass-reflex nyílás található.

 

saxx_2 640.jpg

 

Az igényesen kialakított, két részre tagolt dobozban, egy újonnan kifejlesztett Saxx Xpand AMT magassugárzó (33 x 26 mm) és 165 mm-es mélyközép meghajtó kapott helyet. Előbbi a nagyfrekvenciás hangok pontos és tiszta reprodukálására fejlesztett szalag, míg utóbbi üvegszálas membránt dolgoztató egység, amely harmonikus alapot képez a közép- és mélytartományokban. A készülék 70W RMS teljesítményre képes, 4 ohm impedancia és 85 dB érzékenység mellett, míg a frekvencia-tartomány 40-35 000 Hz között alakul. A CLX3 közvetlen a gyártótól rendelhető 600 euró ellenében.

 

Forrás: www.saxx-audio.de/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.109574 másodperc.