Sztereó MagazinSony MDR-1AM2 – A részletek mestere

Sztereó Magazin | 2018. Január 11., Csütörtök 16:00

Nagy felbontású hangzás, új fejlesztésű meghajtó és ergonomikus kialakítás jellemzi a készüléket, amit a vállalat a négy évvel ezelőtt bemutatott MDR-1A utódjának szánt…

SonyMDR_2 640.jpg

 

A Sony MDR-1AM2 fejhallgató tömege kicsi, így viselete hosszabb használat esetén is komfortos marad. A fület takaró párnákat alacsony ellenállású, poliuretán habból készült szintetikus bőr borítja. A készülék az előd páratlan hangminőségét és az MDR-Z1R Signature sorozatnál megismert funkciókat örökölte. A pazar hangzásról az újonnan kifejlesztett HD meghajtó (40 mm) és az alumínium bevonatú, folyadékkristályos polimer él, együtt gondoskodnak. A fejhallgatóban egy Fibonacci mintájú rács is található, amely lehetővé teszi a kifejezetten magas tartományban létrejövő hangok, pontos reprodukcióját. A minimális jelveszteség érdekében a fejhallgatóhoz ezüstbevonatú, oxigénmentes réz kábeleket használtak, s a készülékre egy 4,4 mm-es szimmetrikus, valamint egy 3,5 mm-es Jack csatlakozó is került.

 

SonyMDR_1 640.jpg

 

Az alapjáraton is kiváló hangminőség, még tovább fokozható a fejhallgatóhoz készült Kimber Kable prémium kábel használatával, amely bármilyen egykimenetes fejhallgatóval kompatibilis. A MUC-S12SB1 Kimber Kable vezeték kiegyensúlyozott kapcsolatot teremt a lejátszók és a fejhallgatók között.

 

Forrás: www.presscentre.sony.eu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.105598 másodperc.