Sztereó MagazinSony WF-1000XM3 fülhallgató – Zajszűrés mesterfokon

Sztereó Magazin | 2019. Július 06., Szombat 15:00

A vállalat 1000X termékcsaládjába tartozó, vezetékmentes újdonság teljes szabadságot, stabil kapcsolatot és minden korábbinál hatékonyabb zajszűrést kínál...

sony-vf-1000mx3_1 640.jpg

 

A SONY WF-1000XM3 a vezeték nélküli fejhallgatók újabb generációját képviseli. A készülék tökéletes társ a mindennapok során, Google Assistant támogatással rendelkezik, így hangvezérléssel is irányítható. A füles kompatibilis a Sony Headphones Connect alkalmazással, amivel minden felhasználó saját igényének megfelelően igazíthatja a beállításokat.

 

sony-vf-1000mx3_2 640.jpg

 

A fülhallgató teljesen vezetékmentes, minimális késleltetéssel dolgozik, így filmezéshez is használható. A burkolat alatt a legfrissebb Bluetooth chip kapott helyet, amely a továbbfejlesztett antennának köszönhetően, rendkívül stabil kapcsolatot biztosít. A kényelmes és biztos illeszkedést ergonomikus három-oldalú szerkezet és a különböző méretű illesztékek szavatolják.

 

sony-vf-1000mx3_3 640.jpg

 

A QN1e HD zajszűrő processzor a Dual Noise Sensor technológiával kiegészítve a korábbinál fejlettebb zajszűrő teljesítményt nyújt. Az alacsony fogyasztású processzor fordított hanghullámok segítségével csillapítja a környezeti zajokat, míg a Digitális Hangzásjavító Eszköz (DSEE HX) a tömörített digitális hangformátumok felskálázásával, forrástól függetlenül elérhetővé teszi a nagy felbontású hangélményt. A készülékhez töltő/dokkoló tartozik, amely tíz perces töltéssel másfél órával képes meghosszabbítani az üzemidőt. A WF-1000XM3 fülhallgató forgalmazása 2019. augusztus közepén kezdődik.

 

Forrás: www.sony.hu

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.444313 másodperc.