Sztereó MagazinSVS - Három új mélysugárzó

Sztereó Magazin | 2017. December 01., Péntek 18:00

Referencia minőségű basszust ígér az SVS új sorozata, amely a 16-Ultra szériából származó technológiával dolgozik, de annál kedvezőbb áron érhető el…

SVS_1 640.jpg

 

Az SB-4000 mélysugárzó, egy 343 mm-es meghajtót dolgoztat, amely kivételes alacsony frekvenciájú teljesítményt kínál. A nyolcrétegű, lapos alumínium huzallal ellátott tekercs minimálisra csökkenti a torzítást és az erőfrekvenciát, miközben kiváló hőelvezetést és linearitást biztosít. A könnyű és merev kompozit kúp, prémium üvegszálas porsapkát kapott, míg az egyedi tervezésű tömítés, hosszú élettartamot garantál.

 

SVS_2 640.jpg

 

A beépített Sledge STA-1200D erősítő 1200W RMS és 4000W csúcsteljesítményre képes; a digitális mélynyomó-processzor rendkívüli pontosságot és csúcsminőségű hangminőséget biztosít. A kabinet 50 mm vastag MDF lapokból készült; a beágyazott előlapi kijelző direkt visszajelzést ad a dedikált alkalmazáson keresztül kiadott utasításokról.

 

A PB-4000 mélyláda felépítése hasonlít a fentebb leírtakhoz, jelentős különbség, hogy a három darab előlapi port mindegyike, egyedi válaszgörbével rendelkezik. A készülék ennek köszönhetően olyan, mintha három mélysugárzó lenne egyben. A mélynyomó-processzor 56 bites szűréssel dolgozik, így a készülék tökéletes reprodukcióra alkalmas.

 

SVS_6 640.jpg

 

A család harmadik tagja a PC-4000, amely egy negyven centiméter átmérőjű, hengeres mélysugárzó. A készülék a többi modellhez hasonló jellemzőkkel rendelkezik, s páratlan kisfrekvenciás kimenetet és erőteljes mélyhangzást kínál. A teljesítményfaktor-korrekció (PFC) előre beállítja a hálózati feszültséget (360V DC), így a hangminőség soha nem ingadozik.

 

SVS_9 640.jpg

 

Mindhárom készülék iOS és Android készülékről egyaránt vezérelhető, egyéni hangolást (alacsony áteresztés, fázis, polaritás és helyiség-erősítés kompenzáció, három paraméteres EQ és port hangolás) tesz lehetővé minden szobához és rendszerhez. Az alkalmazás kétirányú vezeték nélküli kapcsolatot használ, ami azt jelenti, hogy az adónak és vevőnek, nem kell egymást feltétlen látniuk.

 

Az SB-4000 mélyláda novembertől rendelhető; a PB-4000 forgalmazása december közepén kezdődik, míg a PC-4000 január 15-től vásárolható meg.

 

Forrás:

www.svsound.com 

 

Magyarországon forgalmazza:

www.homemovie.hu

 

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.115404 másodperc.