Sztereó MagazinSzeptemberben érkezik a Yamaha MusicCast BAR 400

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 08., Szerda 12:00

A vállalat újabb generációs hangprojektora tavasszal hallatott magáról először. Az eszköz dedikált, vezeték nélküli mélynyomóval rendelkezik és támogatja a gyártó MusicCast elnevezésű multiroom platformját...

yamaha_1 640.jpg

 

A MusicCast BAR 400 alapvetően, egy 100W teljesítményű mélysugárzóval megtoldott BAR 40 hangprojektor, amely támogatja a DTS Virtual: X 3D térhangzást, képes a televízió felé továbbítani a HDR és 4K tartalmakat, hozzáférést kínál a tartalomszolgáltatók kínálatához és hangmegosztó funkcióval is bír. A DTS Virtual technológia kiegészítők nélkül képes magassági és surround hangteret szimulálni, míg a Clear Voice eljárás a dialógusok tisztaságának javítására szolgál.

 

yamaha_2 640.jpg

 

A készülék WiFi kapcsolatot kínál, megbirkózik a Bluetooth vagy AirPlay kapcsolaton keresztül érkező jelekkel és fel van szerelve optikai, analóg, valamint HDMI konnektorokkal. Az eszközzel hozzá lehet férni pl. a Spotify, Deezer és Tidal zenei szolgáltatásokhoz, amihez csupán az adott szolgáltatónál tárolt lejátszási lista szinkronizálására van szükség. A készülék társítható más MusicCast eszközökkel, amelyek segítségével kiváló multiroom vagy 5.1 csatornás rendszer alakítható ki.

 

Forrás: www.usa.yamaha.com

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.108723 másodperc.