Az RHA Dacamp L1 nyerte a rangos Red Dot díjat

Sztereó Magazin | 2017. Április 04., Kedd 07:00

A Brit audio specialista RHA Dacamp L1 modellje nyerte el a Red Dot Award Product Design 2017 díját. A világ legnagyobb és legrangosabb design versenyén a DacampL1 fejhallgató erősítőt 54 ország 5500 terméke közül választották ki.

 

Red Dot

 

A különleges szakemberek által vezetett független, nemzetközi zsűri értékelésével a Red Dot Award azokat a termékeket díjazza, melyek különleges formatervükkel tűnnek ki a többiek közül.
A több napon keresztül tartó szigorú eljárásban a termékeket több más tulajdonságaik mellett az innováció, a funkcionalitás és a tartósság kritériumai alapján értékelik. Csak a legjobb nevezések kaphatják meg a hőn áhított Red Dot Design elismerést, amelyek minősége minden területen meghaladja a sztenderdet.

 

 

RHA Dacamp L1

 

Az RHA első nem fülhallgató modellje, a Dacamp L1 hordozható DAC és fejhallgató erősítő 2016 novemberében jelent meg a piacon. Egyedülálló designja ötvözi a klasszikus hifi megjelenést és a nagy felbontású, élethű hangzás reprodukálásának képességét, bárhol és bármikor.
A csatornánként dedikált erősítőknek köszönhetően a Dacamp L1 teljesen szimmetrikus kialakítással rendelkezik, mely a legmagasabb felbontású digitális audio fájlokat is képes feldolgozni. Az egyedülálló konfigurációjú Dual ESS Sabre ES9018K2M DAC chipek és az AB osztályú erősítők a jelinterferencia lehetőségét kizárva precíz, referencia minőségű hangreprodukció megalkotására képesek.

 

17634601_1588729044500832_1132393476097890005_N.jpg

 

A zavaró interferenciák ellen elektromágneses pajzsként védő, extrudált alumíniumból készült könnyű és tartós burkolat teszi a Dacamp L1-et az asztali és a hordozható zenehallgatás tökéletes eszközévé. A három szintű választható előerősítés (Gain) mellett a Dacamp L1 egyedülálló, 12 fokozatú fizikai vezérlőtárcsás mély-, és magashang csillapítást kínál (-3dB - +9dB) a hangzás egyéni finomhangolásához.
A széleskörű és egyszerű használatra tervezett Dacamp L1 többféle bemenettel és 3,5mm, illetve  
4-pines Mini XLR fülhallgató kimenettel rendelkezik. 4000mAh Li-ion akkumulátorával a 12-600 ohmos fülhallgatókat akár 10 órán át is képes meghajtani, mindemellett egyéb okoseszközök töltésére is alkalmas.

 

 

Célkitűzés

 

"A Dacamp L1 több éven át tartó fejlesztésének célja az volt, hogy sem a hordozhatóság és megjelenés, sem a hangzás tekintetében ne kelljen kompromisszumot kötni.  Egy ilyen rangos díj elnyerése csodálatos eredménynek számít" mondta Kyle Hutchison, RHA Product Design vezetője. "Mi az RHA-nál folyamatosan olyan termékek megalkotására törekszünk, melyek mindig jobbat nyújtanak, és a Dacamp L1 a piac legjobb termékei közé emelése igazán nagy megtiszteltetés."


A Dacamp L1 a németországi Essen városában lévő Red Dot Design Museum-ban is kiállításra kerül.
A kortárs művészet maga nemében legnagyobb múzeuma a világ minden tájáról érkezett több mint 2000 iránymutató design terméket mutat be.
 
A Dacamp L1 elérhető és megvásárolható a magyarországi forgalmazó MuzixGroupnál, illetve a hivatalos viszonteladóknál. A Red Dot Award díjjal kapcsolatos további Információért látogasson el a www.red-dot.de oldalra.


Forgalmazó: www.muzixgroup.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.122151 másodperc.