Sztereó MagazinHOME MOVIE - ÜNNEPI HIGH-END TERMÉK AJÁNLÓ

Sztereó Magazin | 2018. December 31., Hétfő 14:00

A Home Movie hitvallása, hogy napjainkban divatos audio/video rendszerek tömegével szemben valódi értéket, minőségi sztereó és multicsatornás rendszereket, egyedi házimozi szobákat, az egész házra kiterjedő A/V összeállításokat valósítsanak meg.

SVS Prime Wireless aktív hangfal

 

Egykor, ha valaki minőségi zenét akart hallgatni vásárolt, egy igényeinek megfelelő hifi rendszert. A felhasználói szokások az évek múlásával megváltoztak, megjelentek az aktív hangfalak; és ezek markáns képviselője az SVS Prime Wireless, ami kompakt formában kínálja a gyártóra jellemző hangélményt. A készülék egy 25 mm-es dóm magassugárzót, valamint egy 115 mm-es polipropilén mélyközép meghajtót dolgoztat. A D osztályba sorolt erősítő technológia, összesen 200W teljesítményt biztosít, ami egy kisebb helyiség kiszolgálására bőségesen elegendő.

 

prime_wireless_system_pg_hero_grille_bg.jpg

 

Az elektronika a jobb oldali kabinetben kapott helyet, a manuális beállításokat az előlapon elhelyezett gombok segítik, azonban dedikált alkalmazással is vezérelhető a készülék. A hangfal rendkívül fejlett hálózati szolgáltatásokat kínál, multi-room képes, így szólóban vagy csoportba rendezve is kényelmesen használható. A WiFi mellett a hátoldalon Ethernet, USB konnektorok, RCA bemenet és 3,5 mm-es csatlakozó található, sőt az optikai bemeneten keresztül, tévé vagy játékkonzol fogadására is képes. Az SVS Prime Wireless 199.999 Ft-os kifejezetten barátságos árával egy kiváló belépő a hangok világába.

 

pwss-full-1.jpg

 

SVS Prime Wireless SoundBase erősítő

 

A falrengető hangrendszerek mellett az SVS, egyre többet kirándul a kompakt eszközök világába, amire jó példa a Prime Wireless SoundBase. A D osztályú erősítő technológiát használó készülék 2x150W teljesítményre képes, amihez kifejezetten funkcionális külső társul. Az előlapra a forrásválasztó és hangerőszabályzó közé, egy kijelzőt pakoltak, amely releváns információkat közvetít. A berendezés a műanyag burkolat ellenére prémium minőséget sugároz, a megfelelő üzemi körülményekről méretes hűtőborda gondoskodik.

 

DomYtX8UUAAYASu.jpg

 

A készülék a Play-Fi alkalmazás vagy Amazon Alexa segítségével vezérelhető, hozzáférést biztosít a népszerű internetes tartalomszolgáltatók kínálatához, de igény esetén multi-room vezérlőként is használható. A berendezés természetesen klasszikus erősítőként is könnyedén megállja a helyét. A hátoldal rendezett, jól áttekinthető; RCA, optikai, Ethernet és jack konnektorok jelentik a kínálatot, de aktív mélysugárzó társítására is lehetőség van, és kezeli a nagy felbontású állományokat. A 159.999 Ft-os SVS Prime Wireless SoundBase egy rendkívül szépen összerakott erősítő, ami a hálózati szolgáltatások révén sokkal többet nyújt, mint ami kinézhető belőle.

 

DpA9RNhXcAA0n9F.jpg

 

Emotiva BasX A-100 integrált erősítő

 

Az Emotiva BasX A-100 integrált erősítő a minimalista tervezés mintapéldája. A készülék az A-100 MiniX letisztult, átdolgozott változata, amiben minden olyan szolgáltatás megtalálható, ami egy erősítőt kiválóvá tesz. Nagy teljesítményű lineáris tápegységről működik, rövid jelutakat és A/B osztályba sorolt erősítő-technológiát használ, amely csatornánként 50W teljesítményt nyújt. A maximális teljesítményhez szükséges üzemi hőmérsékletet, ventilátorral ellátott hűtőegység biztosítja.

 

emotiva-blog-feature.jpg

 

A minimalista előlapon a 6.3 mm-es Jack mellett csupán a hangerőszabályzó kapott helyet, míg hátul RCA konnektorok, különböző kötőhelyek, valamint trigger csatlakozó található. Az erősítő audiofil minőségű hibavédelemmel rendelkezik, amely hangtalanul védi a berendezést a leggyakoribb meghibásodásoktól. A készülékre kellemes, részletekben gazdag hangzás jellemző, amihez meglepően természetes térábrázolás társul. A 84.990 forintos Emotiva BasX A-100 ugyan nem tartozik a villantós készülékek köz, azonban minden funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy kivételes hangélményt biztosítson.

Emotiva-BasX-A-100-Power-Amp-RearInputs_2048x.jpg

Emotiva BasX CD-100 CD-lejátszó

 

A Emotiva BasX termékcsaládhoz tartozó készülékek, nem a magamutogatásról szólnak; a tervezés során a hangminőség, hasznos funkciók és a megbízható teljesítmény állnak a középpontban. Bár a hálózati zenehallgatás térhódításával a CD-lejátszók kicsit a háttérbe szorultak, az Emotiva egy BasX CD-100 (144.990 Ft) CD-lejátszóval jelentkezett. Ez valójában egy digitális CD-transzport, valamint egy kiváló minőségű DAC kombinációja, amit egyszerű, de vonzó csomagolásban építettek.

 

DSC_4701_preview.png

 

A készülék nagy teherbírású acél alvázzal és tömör alumínium előlappal rendelkezik, a kiváló minőségű alkatrészek mellett. A rendkívül pontos mechanika a szabványos CD formátumok mellett a Red Book CD, SACD és HDCD, mellett az MP3 fájlokkal megtöltött korongokkal is megbirkózik. A lejátszást távolabbról is jól látható állapotkijelző könnyíti meg, míg a vezérléshez távkapcsolót biztosít a gyártó. A hátoldalon analóg és digitális bemenetek, valamint trigger csatlakozó kapott helyet. A 144.990 Ft-os Emotiva BasX CD-100 könnyen és egyszerűen kezelhető eszköz a CD lemez fanatikusoknak.

 

cd100_reariso_1024x1024.png

 

A bemutatott termékek megvásárolhatók a www.homemovie.hu címen, vagy Budapest 17. kerületében az Óvónő u. 23-as szám alatt.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.484361 másodperc.