Sztereó MagazinNew Era audiofil szériás készülékek a Denon-tól

Sztereó Magazin | 2016. December 09., Péntek 06:00

A Denon továbblép a New Era hifi szériában a PMA-1600NE erősítő USB DAC
és a DCD-1600NE Super Audio CD-lejátszó készülékekkel

Vezető minőségű High Resolution Audio


 A Denon bejelentette két új készülékét a New Era audiofil szériában, melyek célja, hogy a stúdió minőségű hangot elhozza az otthonokba. A 2016-ban még korábban bemutatott zászlóshajó PMA-2500NE erősítő és DCD-2500NE SACD lejátszó dizájn alapjaira épülve az új  a Denon New Era tervezés elemeire épülnek, de még egy megfizethetőbb áron.

 

PMA-1600NE DCD-1600NE_8082-8087_pan.jpg

 

Figyelemreméltó értéket nyújtanak az igazi audio rajongók számára, akik le szeretnék játszani CD-iket, nagy felbontású SACD zenéiket, vagy audio fájljaikat. Lecserélve a meglévő -1520-as modelleket, az új duo ötvözi a több mint 100 éves Denon tapasztalatot és szakértelmet, rendelkezik a kiváló minőségű hangreprodukálással és a digitális és analóg audio technológia legújabb megközelítésével, hogy a legteljesebb és legígényesebb zenei élményt nyújthassa.

 


PMA-1600NE Integrált erősítő DAC üzemmóddal

 

Néhány konkurens márka manapság újra felfedezi a hifi audiót, de mi a Denon-nál elmondhatjuk, hogy "Mi soha nem hagytuk magára": az alapításunktól, az 1900-as évek elejétől kezdve, már régóta fejlesztjük, finomítjuk és haladunk előre a technológiával, ami szükséges ahhoz, hogy a legkiválóbb zenei élményt elhozzuk az otthonokba. Tapasztalt mérnökeink - akik egyben tehetséges fiatal rajongók tele innovatív ötletekkel - tervezték a legújabb integrált erősítőnket.

 

EL_pma1600ne_jp_sp_fr.png

A PMA-1600NE összehozza a legtisztább analóg áramköri dizájnt a legújabb felfogás szerinti nagy felbontású digitális audio-val. A Denon "PMA" modell előtag jelentése "pre-main amplifier", és ennek megfelelően lett a PMA-1600NE is megtervezve: ez egy kiváló minőségű előerősítő, egy kiváló digitális-analóg átalakító, ami tudja kezelni az összes ultra-nagy felbontást, egészen a 384kHz/32bit-ig és DSD11.2MHz-ig, és egy erőteljes végerősítő, ami képes 2x140W teljesítményre 4ohm-on, mindez egy "tető" alatt. Mi több, a Denon egyedülálló hat blokkos konstrukciója szétválasztja a különböző elemeket, biztosítva azt, hogy a közöttük levő áthallás ki legyen küszöbölve. A külön tápegységekkel rendelkező analóg és digitális szakaszok biztosítják a jeltisztaságot és a közvetlen mechanikai alap konstrukció a nemkívánatos vibráció lecsökkentését.

 

de_pma1600ne_jp_ot_010_lo.jpg

A PMA-1600NE digitális része a Denon híres Advanced AL32 Processing Plus-on alapul, amely fokozza a digitális jelet az interpolációs extra adatpontok által, hogy egy simább, "analógabb" kimeneti hullámformát kapjunk. Ily módon újra létrehozza a digitális felvételi folyamat közben elveszett adatokat, amely egy gazdag, részletes és kifejező hangot, valamint kiváló sztereó képalkotást nyújt. A Denon DAC Master Órajel Tervezés biztosítja a digitális jelek pontos átalakítását a két optikai bemenetről, a koaxiális digitális bemenetről, vagy az aszinkron USB-B típusú csatlakozásról, ami tudja fogadni az ultra-nagy felbontású audio adatokat a számítógépről. Ezen kívül a DAC részben van egy Digitális Szűrő, ami kizárja a nemkívánatos zajt a számítógépről, vagy a csatlakoztatott digitális forrásokból, míg analóg módban kikapcsolja a digitális áramköröket - amikor nem szükséges - a lehető legtisztább hang eléréséhez.

 

DE_PMA1600NE_JP_SP_RE_001_LO.JPG

Az is jelzi, hogy hosszú ideje elkötelezettek vagyunk az összes audio formátum irányában, hogy a PMA-1600NE is kiváló mozgó tekercses / mozgó mágneses phono bemenettel is rendelkezik a bakelit szerelmesei számára. A tervezési elv az "egyszerű és egyenes" elrendezés és a relé kapcsolás volt a felbontás optimalizálása érdekében. Vonal bemenetek is biztosítottak, valamint kiiktatható hangszín vezérlők is. A végerősítő rész alkalmaz egy olyan egyszerű, közvetlen tervezést, az Advanced
Ultra High Current MOS single push-pull áramkör használatával, amelynek célja, hogy minimális számú nagyáramú elemeket használjanak a hangszórók jobb hangminősége érdekében. A push-pull kialakítás ötvözi a széles körű dinamikus képesség különleges és tökéletes megközelítését.

 

 

DCD-1600NE Super Audio CD-lejátszó

 

A Denon már a CD formátum kezdete óta gyárt lemez lejátszókat és az új DCD-1600NE elhozza az összes szakértelmet, hogy a legtöbbet kihozza a CD és Super Audio CD lemezekből, és ezen még túl is mutat azzal a képességgel, hogy lejátszik DSD és nagy felbontású PCM fájlokat.

 

Denon-DCD-1600NE-CD-SACD-lejatszo.jpgde_dcd1600ne_ot_jp_010_lo.jpg

A Denon a saját fejlesztésű S.V.H. mechanikáját használja, amelynek célja a vibráció elnyomásával a lemezek kiváló pontosságú olvasása. Emellett a Közvetlen Mechanikai Alap Konstrukcióra épülve a még nagyobb stabilitás és a mechanikai interferenciák kiküszöbölése a cél. A CD és a Super Audio CD mellett a DCD-1600NE le fogja játszani a DSD2.8MHz és 5.6MHz fájlokat, a PCM fájlokat akár 192 kHz/24 bit felbontásig, valamint a DVDR/ RW lemezekre rögzített médiákat is. A Denon az Advanced AL32 Processing és Ultra Precision 192 kHz/32 bites digitális-analóg konvertert használja, valamint a DAC Master órajel áramkör tervezést. Emellett a nagymértékben feljavított tápegység és egyéb változtatások még nagyobb pontosságot nyújtanak, hogy biztosítsa azt a hangot, ami a lehető legközelebb áll az eredeti stúdió felvételhez. Külön órákat használnak a 44,1 kHz és ennek többszöröseihez, valamint a 48 kHzalapú mintavételi frekvenciákhoz, tovább csökkentve a jittert. A tervezést az egyszerű, logikus felépítés jellemzi, a lehető legrövidebb és legtisztább jelúttal, emellett válogatott alkatrészeket használnak az egész audio láncon keresztül. A lejátszónak külön digitális és analóg tápegységei vannak - visszatérve a dedikált transzformátorokhoz - hogy a zajt és az interferenciát a minimális szinten tartsa, emellett a Pure Direct üzemmód minimalizálja az esetleges interferencia forrásokat. Mindez összességében egy olyan lejátszót eredményez, ami kihozza a legtöbbet a zenei CD-kből, Super Audio CD-kből, és a DVD-re írt nagy felbontású audio fájlokból. Együtt a kiváló PMA-1600NE erősítővel, a DCD-1600NE egy olyan erős párost alkot, ami rengeteg örömöt fog okozni a leglelkesebb zenerajongók számára. A PMA-1600NE és DCD-1600NE prémium ezüst és fekete színben lesz elérhető 2017 februárjától.

 

de_pma1600ne_dcd1600ne_e2-jp_sp_ot_002_lo.jpg

 

 

Denon PMA-1600NE Integrált erősítő DAC-móddal - Főbb jellemzők:

 

• 2 x 140 W (4 ohm) teljesítmény kimenet
o Elegendő teljesítmény az igényes, nagyobb méretű hangfalak meghajtásához
• Advanced Ultra High Current (UHC) -MOS Single Push-Pull áramkör erősítő Schottky
diódákkal
o Nagy sávszélességű hang, mély basszus, részlethazdag magashangok
• DAC Master órajel tervezés
o Torzításmentes audio lejátszás
• Hátsó USB-B bemenet
o High Resolution Audio lejátszás, akár 384 kHz/32 bit, 11,2 MHz-es DSD
• Digitális leválasztó, hogy megszüntesse a magas frekvenciájú zajt a számítógépről az
USB-B vagy digitális bemeneten
o Élvezze a zenei forrásait a nem kívánt elektromos zaj nélkül
• FL kijelző forrás és mintavétel kijelzéssel
o Könnyen leolvashatja a legfontosabb információkat
• Analóg AMP mód a digitális audio áramkör és a kijelző kikapcsolására
o Tiszta analóg audio reprodukció
• Advanced AL32 Processing Plus
o A digitális felvételek szépen hűek maradnak az eredeti hanghoz
• Közvetlen Mechanikai Alap Konstrukció
o Csökkenti a nemkívánatos vibrációkat
• Alváz szerkezet 6 független blokkból
o Megszünteti zajokat az áramkörök között
• Fő transzformátor külön tápegységekkel az analóg és digitális áramkörökhöz
o Megőrzi az audio jel tisztaságát
• 2 optikai digitális és 1 koaxiális digitális bemenet; magas minőségű MM & MC Phono
Equalizer erősítő
o Zenére előkészítve minden forrásból
• Kapható fekete és prémium ezüst színekben
o Tökéletesen illeszkedik a DCD-1600NE Super Audio CD-lejátszóhoz

 

 

 

Denon DCD-1600NE Super Audio CD-lejátszó - Főbb jellemzők:

 

• Advanced AL32 Processing és Ultra Precision 192 kHz/32bit D/A konverter
o A digitális felvételek teljesen hűek maradnak az eredeti hanghoz
• DAC Master órajel áramkör tervezés
o Torzításmentes audio lejátszás
• Közvetlen Mechanikai Alap konstrukció
o Csökkenti a nemkívánatos vibrációkat
• Gondosan tervezett konstrukció, minimális jelút és válogatott hifi alkatrészek
o Megőrzi az audio jel tisztaságát
• Denon eredeti meghajtó mechanizmus S.V.H. beolvasó mechanikával
o Pontos olvasás és dekódolás minden lemezről
• Lejátsza a CD és Super Audio CD lemezeket; DSD (2,8 MHz/5,6 MHz) fájlokat és
PCM fájlokat akár 192 kHz/24 bit felbontásig a DVD-R/RW lemezekről
o Kiterjesztett lemez támogatás a modern, nagyfelbontású audio érdekében
• Elkülönített digitális és analóg tápegység
o Megőrzi az audio jel tisztaságát
• Pure Direct mód
o A tiszta kimenet érdekében
• Kapható fekete és prémium ezüst színekben
o Tökéletesen illeszkedik a PMA-1600NE Integrált erősítőhöz

 

Forgalmazó: Horn Distribution (HU) Kft.

    www.horn.eu

 


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.119352 másodperc.