Pro-Ject Pre Box DS2 Párban szép az élet

Sztereó Magazin | 2017. Április 18., Kedd 08:00

A Pro-Ject termékek gyártója különösen figyelembe veszi az ár/érték optimális meghatározását, talán a vásárlóknak egy kicsit kedvezőbben is alakul a kínál annál, mint szükséges lenne a minőség alapján.

Project_Box_design_pre_box_hifi_news_dec_2016.jpg

 

 

 

Pre Box DS2 analóg és digital előfok

 

A Pre Box DS2 analóg előerősítő alumínium konstrukciójú készülékháza teljes védelmet biztosít a vibrációk és az elektromágneses sugárzások ellen. A tiszta A-osztályú előerősítő teljesen új tervezésű áramkörökkel és extrém alacsony zajszintű relés hangerőszabályzással rendelkezik. A különféle bemenetek között szintén kiváló minőségű relék váltogatnak, a kondenzátor pár nélküli jel-utak pedig különösen tiszta jelvezetést biztosítanak. 

Csatlakozások terén, 5 line RCA bemenetből, egy fix jelszintű és egy szabályozható RCA kimenetből, valamint egy dedikált szub-woofer kimenetből áll. A többi DS2 modellhez hasonlóan a fekete vagy ezüstszínben kapható készülék opcionálisan dió, rózsafa és eukaliptusz fa oldallapokkal is rendelhető.

 

pro--.JPG

 

Az előerősítő Pre Box DS2 digital változata elsősorban azokat a felhasználókat célozza meg, akik minimális számú analóg műsorforrással rendelkeznek, így inkább egy különféle digitális bemenetekkel ellátott készüléknek vennék hasznát. A készülék ennek megfelelően mindössze 2 analóg bemenettel rendelkezik, melyek közül viszont az egyik lehet Phono MM/MC is, a digitális bemenetválasztéka azonban 2 optikai és 1 koax bejáratból, USB portból és aptX Bluetooth fogadóegységből áll. A DSD256 formátumot is támogató készülékben a koax és az optikai bemeneteken valamit az aszinkron USB porton keresztül érkező jeleket AK4490 32 bit/768 kHz-es DA konverter veszi kezelésbe. Különleges szolgáltatásként a felhasználó háromféle hang-mód és ötféle szűrő karakterisztika közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet.
Analóg RCA kimenetekből szintén kapunk fix és szabályozható jelszintűt, valamint szub-woofer csatlakozást.

 

Pro-Ject Amp Box

 

Az előerősítők ideális végfok párjaként a 8 Ohmon 2×100 W (4 Ohmon 2×140 W) teljesítményű Amp Box DS2 az ideális társ. A hatékony, kis méretben is nagy teljesítményt biztosító D-osztályú végerősítő frekvenciától függetlenül nagyon alacsony torzítással és tiszta hangzással rendelkezik. A digitális technológia további előnyeként a hő vesztesége is nagyon alacsony, így nincsen szükség bonyolult hő elvezető rendszerre vagy méretes hűtőbordákra sem, így lehetett teljesen zárt házat építeni az elektronika köré. A készülék egy szett RCA bemenettel és egy szett kimenettel rendelkezik, színekből és fa oldallap variációkból pedig ugyanazt a repertoárt kínálja, mint sorozatbeli társai.

 

 

project ampbox ds2


Forgalmazó: Audio Centrum
www.audiocentrum.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.136301 másodperc.