Sztereó MagaziniF Design Award 2017 díjat nyert az Epson

Sztereó Magazin | 2017. Április 06., Csütörtök 04:00

iF Design Award 2017 díjat nyert a magas fényerejű Epson projektor. Az elismerést az Epson EB-L25000U magas fényerejű 3LCD lézer projektora kapta.

 

 Az 1953-ban alapított iF Design Award az egyik legnevesebb kitüntetés a világon, mely az ipari termékek dizájnját díjazza. Az értékeléskor számos szempontot figyelembe vesznek, köztük a gyakorlatiasságot, a kivitelezést, a környezetvédelmi előírások betartását, a kidolgozottságot és az innovációt is. Ezen kívül lényeges még a funkcionalitás, a használhatóság, a biztonság, az esztétika és az univerzális dizájn. Az idei győztest több mint 5500, 59 különböző országból érkező jelentkező közül választotta ki az 58 tagú szakmai zsűri.

 

EB-L25000U_2.jpg

Az élénk képet vetítő és nagyfényerejű EB-L25000U projektort kültéri helyszínekre, kiállítási csarnokokba, koncerttermekbe és egyéb nagyobb helyszínekre tervezték. A vetítő új hűtési technológiával és egy zárt, füstálló optikai motorral rendelkezik, mely lehetővé teszi a nehéz színpadi körülmények közötti használatot is. A projektor kiemelkedő felhasználási lehetőséget és rugalmas telepítést kínál a színpadtechnikai szakemberek számára a maximális teljesítmény érdekében. Karcálló felület és merész, robosztus felépítés jellemzi, a könnyű kezelhetőségről pedig a 360 fokos vetítési opció gondoskodik. A beépített fogantyúval ellátott keret gondoskodik a biztonságos és könnyű szállításról, telepítésről, és a rugalmas felhasználásról.

 

EB-L25000U_1.jpg

Hiroaki Sakai, az Epson képalkotó eszközökért felelős igazgatója elmondta: „Rengeteg energiát fektetünk abba, hogy kreatív dizájnt alkossunk, ami stílusos és megfelel a kiemelkedő felhasználási lehetőségeknek. A szakértőktől szerzett benyomások és információ nagyon fontos számunkra. Úgy gondolom, a zsűri is elismerte az EB-L25000U projektor masszív kialakítását, a biztonsági funkciókat és megbízhatóságot, amelyet a szakemberek is elvárnak a készüléktől. Elkötelezettek vagyunk, hogy továbbra is figyelemmel kövessük vásárlóink igényeit és kompromisszummentes termékeket alkossunk.”

 

 

www.epson.hu

 


Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.137583 másodperc.