Sztereó MagazinLG TV-k - ÜNNEPI HIGH-END TERMÉK AJÁNLÓ

Sztereó Magazin | 2018. December 30., Vasárnap 15:00

Ezúttal az LG háza táján néztük szét, azon belül is a szórakoztató elektronika témakörében merültünk el és két kiváló TV készüléket választottunk, amire most az olvasóink figyelmét is szeretnénk felhívni.

Az LG idén kitett magáért és egyúttal a felhasználók igényeiért is, mivel számos olyan innovatív vagy csak színvonal terén elképesztő, tökéjre fejlesztett TV készüléket dobott piacra, amivel a délkorai konszern beverekedte magát az élvonalba. Most két készülékre hívnánk fel a figyelmet az LG kínálatából, melyek olyan minőségről tesznek tanbizonyságot, hogy bármelyik háztartás könnycseppeket morzsolna el érte. Keresve sem találhatnánk ezeknél jobb ajándékot, ha érzékszerveket akarunk kényeztetni.

 

81NE6FHUw+L._SL1500_.jpg

 

LG 65SK9500 4K HDR IPS LED LCD 

 

Kezdjük az LG 65SK9500-as EISA díjas szuper klasszissal, amit a cég saját gyártású 4K HDR IPS panellel szerelt és telezsúfolt megnyerő új technológiákkal és megoldásokkal. Ilyen például az új Alpha 7-es képfeldolgozó processzor, ami tartalmazza az összes képjavító, képmódosító eljárást. A Full Array Dimming Pro háttérvilágítás révén a fénykibocsátó diódákat rácsszerűen, külön vezérelhető csoportokba helyezték el. Az eredmény nagyobb kontraszt, homogénebb fényeloszlás és ezáltal pontosabb színek. A TruMotion interpolációs technológia pedig fekete és virtuális képkockákat illeszt a valódiak közé, hogy folyamatosabbnak tűnjön a mozgás, illetve a felbontás felskálázás, ami javítja a Full HD anyagok minőségét. A termék csúcs fényereje 1500 nit, ami a HDR tartalmak során jön jól.

91lCLgrKhKL._SL1500_.jpg

 

A készülék egészen pontosan a Dolby Vision, HDR 10, Hybrid Log Gamma és Technicolor HDR típusú szabványokkal módosul, és megkapta a vállalat saját fejlesztésű konverziós eljárását is, amely képes a hagyományos tartalmakból HDR hatásút varázsolni. Hangzás tekintetében egy 2.2 csatornás, dupla mélysugárzós integrált rendszerrel látták el készüléket, ami kifejezetten jó megszólalásra képes. A webOS 4.0 okostévé rendszer pedig kellően stabil és gyors, emellett kiegészítő szolgáltatásai révén sokoldalúvá is teszi a terméket. Egy szó, mint száz, az LG 65SK9500 egy remek készülék, amely a jelenlegi televíziós iparág egyik kiemelkedő darabja. Ez az LG készülék jelenleg az EMAG kínálatában kapható a legjobb áron, 542 900 Ft-ért már be is szerezhetjük.

 

715xNHqio2L._SL1500_.jpg

 

LG E8 4K HDR OLED


Egyértelmű, hogy a világ egyik legjobb készülékét nem hagyhatjuk ki az ajánlónkból, így ismerkedjen meg mindenki az LG E8 4K HDR OLED TV-jével, amit mindenki szívesen bámulna az otthonában. Az LG OLED televízióinak külsejét mindig is a letisztultság, egyszerűség jellemezte, de ezúttal tovább mentek, ugyanis már-már elegánsan futurisztikus lett a végeredmény. Az OLED panel ugyanis egy üveglapra felfektetve nyugszik, ami így olyan hatást kelt, mintha a levegőben lebegne.
Technikai szempontból itt az új Alpha9-es képfeldogozó processzor, amely képes a tökéletes fekete és a végtelen valós kontrasztarány megteremtésére, sőt a színek szép és valósághű megjelenítése mellett szavatolja a HFR 120 4K HDR tartalmak kezelését is. A legújabb képmódosító-képjavító funkciók sem hiányoznak, mint az az interpolációs eljárást, amely fekete és virtuális képkockákat illeszt be a valódiak közé a gyors mozgások folyamatossága révén.

1100.jpg

A legjobb minőségű kép elérésének érdekében többlépcsős zajcsökkentést és felbontás felskálázó eljárást állítottak csatasorba, az elmosódások ellen kapunk frekvenciaalapú élességjavítást, de figyelemreméltó az Objektummélység-növelő is, ami elkülöníti a tárgyakat a háttérképtől. Egy konverziós megoldás révén a televízió a kis dinamikatartományú videókból is képes HDR hatásút kreálni. A maximális fényerő körülbelül 1000 nit körül alakul, ami azt jelenti, hogy a HDR és HDR hatású tartalmaknál is pontos marad a színvisszaadás. A készülékbe rejtett hangszórókat használó 4.2 csatornás, azaz dupla mélysugárzóval is ellátott integrált hangrendszer került, így a hangzást sem hanyagolták el. A Magic Remote távirányítóra és a webOS 4.0 smart rendszerre épülő vezérlés ezúttal is kifogástalan.
Az LG E8-as 4K HDR OLED TV jelenleg az EMAG-nál kapható a legkiválóbb áron, azaz 996 900 Ft-ért már hazavihető.

 

maxresdefault.jpg

 

TV készülékek terén érdemes lehet most az LG termékeire koncentrálni, ha a legjobb minőséget szeretnénk magunkénak tudni.

 

https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-65SK9500PLA

https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-OLED65E8PLA

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.341617 másodperc.