Sztereó MagazinMéltó elismeréssel jutalmazták a Philips-et!

Sztereó Magazin | 2017. Április 03., Hétfő 14:00

Globális Design Award díjjal jutalmazták a Philips TV 2017-es csúcstermékét, a 9002-es OLED sorozatot.

 

Amszterdam, 2017. április 3., hétfő; A TP Vision arra irányuló stratégiája, hogy a Philips TV-t “kiemelt” TV-márkává tegye a legjobb európai szakértelemre és formatervezésre fókuszálva, arra az eredményre vezetett, hogy a vállalat megkapja a legmagasabb hivatalos elismerést egy másik formatervezési díj (Design Award) bejelentésével a tekintélyes Red Dot formatervezési versenyben; folytatva így a régóta tartó és sikeres szereplést, amit a 2016-ban elnyert legutóbbi három formatervezési díj is bizonyít.
2017-ben az új csúcstermék, a Philips 9002-es OLED sorozata részesült abban az elismerésben, hogy a

Consumer Electronics kategóriában kiemelkedő termékként jelölték a Red Dot díjra.

 

KĂŠpkivĂĄgĂĄstc 4.JPG

 

A Red Dot zsűrijére mély benyomást gyakorolt az a mód, ahogyan a 9002-es kialakítása közvetíti az innovációt a könnyedségen és az egyedülálló képminőségen keresztül, egyensúlyt teremtve a legkorszerűbb technológia és a design között. A legmagasabb teljesítményt nyújtja, miközben emeli az otthon modernségét.

A Red Dot Design díj nemzetközileg elismert minőségi indikátora a legmagasabb formatervezési szintnek. Minden egyes versengésre 60 ország több mint 5000 termékjelölése érkezik, amelyek a saját kategóriájukban a formatervezés legjobbjait reprezentálják.

Az új díjat kommentálva Rod White, a TP Vision vezető tervezője a következőket mondta:

 

“Minden évben keményen dolgozunk azon, hogy termékeink magasabb szintre emelkedjenek mind teljesítményben, mind a kép- és hangminőségben vagy a design és a felhasznált anyagok tekintetében. Ez fontos, mivel az egyetlen európai TV-márka a Philips, és a Philips TV-k egyedülállóak a piacon. Természetesen nagyon örülünk, hogy a Red Dot díj elismeri az eredményeinket egy valóban egyedi termék megalkotásában.”

 

 

Philips 9002: A lélegzetelállító OLED technológia és a legkorszerűbb
formatervezés kombinációja

 

A Philips 9002 lenyűgöző TV, amely a kivételes képminőséget csodálatos európai formatervezéssel és szakértelemmel kombinálja, és 139 cm-es (55”-es) változatban lesz elérhető. A Red Dot elismerte, hogy a 2017-es 9002 beváltja a Philips innovációs igéretét az enteriőrbe való tökéletes illeszkedés elérésében, és
a high-end részletekben merész, egyedi archetípusként.

 

KĂŠpkivĂĄgĂĄstv.JPG

A kifinomult, high-end európai design, és a prémium minőségű, valódi anyagok használata a 9002-esben valóban a korszerű teljesítményt kommunikálja, a pengevékony OLED panelnek és a keskeny keretnek köszönhetően, a határozott Philips márkajelzéssel és az egyedi, karcsú és ívelt alumínium állvánnyal.
Az UHD Premium készülék képes a lehető legmélyebb, tiszta feketéket, a világosabb fehéreket, az élénkebb színeket és a finomabb részleteket reprodukálni. A pengevékony szegély lehetővé teszi a csaknem akadálytalan átmenetet az egyedülálló 3-oldalas Ambilight-ra, ami azt a benyomást kelti, mintha a kép szó szerint túláradna a képernyő határain, a fényt a készülék mögötti falra vetítve. A vibrálás és az izgalom túlmegy a képernyőn, magával ragadóbb élményt nyújtva.

 

www.tpvision.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.143656 másodperc.