Sztereó MagazinPraktikus kialakítású hangprojektor - Sony HT-MT300

Sztereó Magazin | 2017. Augusztus 28., Hétfő 10:00

Magával ragadó hangzásra képes a Sony kisméretű hangprojektora. A Sony praktikus kialakítású HT-MT300 hangprojektorával a kisméretű lakásokban élők is kiváló hangminőségben élvezhetik tartalmaikat.

A statisztikák azt mutatják, hogy 2050-re a világ lakosságának úgy 70%-a a nagyvárosokban fog tömörülni, ami az egy főre jutó élettér rohamos csökkenését eredményezi. Magyarországra vetítve, 2016-ban az átlagos lakásméret 84 m2-nek minősült, a legnagyobb lakások Pest megyében és Budapesten találhatóak.

 

sony_compact_bar_03.jpg

 

Ezen adatokra reagált most a Sony, ugyanis a kisméretű lakásokban élők számára létrehozta HT-MT300 hangprojektorát, hogy ők is megfelelő méretben élvezhessék kedvenc tartalmaikat. A készülék kompaktságával igyekszik a lehető legkevesebb helyet foglalni, ráadásul stílusos formavilágával a lakásunk ékköve is lehet. A kellemes designú mélysugárzó és soundbar a televíziónknak is kifejezetten remek hangminőséget kölcsönöz. A vezetéknélküli Bluetooth technológiának hála további eszközökhöz is csatlakoztatható, több termékkel párosítva pedig hagyományos hangfalrendszerként is kiválóan működik. A mélysugárzót könnyedén elrejthetjük a kanapé alá, a televíziója mellé vagy a padlóra állíthatjuk anélkül, hogy romlana a hangminőség. A kompakt hangsugárzó kiemeli a televízióból jövő hangokat, így a felhasználók magával ragadó, virtuális térhangzással élhetik át a filmnézés új élményét.

 

sony_compact_bar_01.jpg

 

A híres angol lakberendező Cate St. Hill szerint, a kisebb lakásban élők a semleges külsejű, egyszerűen kezelhető és kompakt méretű elektronikai termékekre vágynak. A szakértő szerint érdemes kihasználni a holttereket és a nehezen elérhető sarkokat, a világos színű beltéri elemek tágasságot árasztanak, a tükrök sok napfény társaságában csodákra lehetnek képesek és a kisméretű tárgyak túlzsúfolttá tehetik a szobát (vékony lábakon álló, multifunkciós bútorokat részesítsük előnyben). Elmondása szerint lakásunk úgy lehet otthonosabb, ha elektronikai termékeinket rendszerezzük, hogy könnyebben beolvadhassanak a környezetbe.

 

sony_compact_bar_02.jpg

 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.114074 másodperc.