Sztereó MagazinTovábbi újdonságokat jelentett be a DENON

Sztereó Magazin | 2018. Június 08., Péntek 20:00

A vállalat az elmúlt időszakban számos újdonsággal jelentkezett, azonban a bejelentések ezzel nem értek véget, ugyanis a közelmúltban további eszközökről került le a lepel…

Három új készülékkel bővül 800NE sorozat. A DNP-800NE (449 font) streamer a HEOS vezeték nélküli, multi-room platformját használja, amely hozzáférést biztosít a helyi hálózatokhoz és az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához. A készülék állandó és változó kimenetekkel rendelkezik, utóbbi lehetővé teszi a rendszer hangerőszabályozását a HEOS alkalmazáson keresztül. A szeptemberben debütáló újdonság, támogatni fogja az AirPlay2 szolgáltatást.

 

 

denon800 640.jpg

 

A DCD 800NE (349 font) CD-lejátszó érdekessége, hogy nemcsak a lemezek lejátszására alkalmas, hanem optikai, koaxiális és USB bemenetekkel is rendelkezik. A készülékben DAC is található, amely képes kezelni a 32 bit / 192 kHz felbontású DSD, valamint a 5.6 MHz PCM fájlokat. A termékcsalád harmadik újonca a PMA 800NE (449 font) sztereó erősítő, amely digitális, optikai, koaxális, analóg és phono (MM / MC) bemeneteket visel. A készülék 85W teljesítménnyel rendelkezik. A lejátszó a tervek szerint augusztusban kerül a boltokba, míg az erősítő forgalmazásáról még nincsenek adatok.

 

CEOL_1 640.jpg

 

A gyártó nyolc évvel ezelőtt mutatta be a CEOL zenei rendszert, amely már negyedik generációnál tart. A CEOL N10 természetesen a HEOS platformra építkezik, D-osztályú erősítőt dolgoztat és új típusú (jobban olvasható) OLED kijelzőt kapott. A készülék a megszokott hálózati szolgáltatások mellett, rádiózásra (FM / AM és internetes) és CD lejátszásra is alkalmas. A mérnökök a teljesítményre és hangminőségre is figyeltek, ezért új áramköri lapka és komponensek kerültek a burkolat alá. A rendszer szólóban 449 fontért, míg egy pár hangsugárzóval 549 fontért vásárolható meg.

 

 

DT1 640.jpg

 

Bár a díjnyertes D-M41DAB mikro-hifi gyártása tovább folytatódik a vállalat, egy újabb kedvező árú készülékkel toldja meg a kínálatát. A DT-1 (269 font) ún. slot-loading CD-lejátszót és FM / AM rádiót tartalmaz, s egy pár hangsugárzót dolgoztat. Az októbertől megvásárolható készülék Bluetooth kapcsolatot használ, valamint AUX és optikai bemenetekkel rendelkezik.

 

 

Denon_3 640.jpg

 

Hosszú idő után, két új lemezjátszóval is bővíti kínálatát a márka. A DP-400 (449 font) és a DP-450USB (529 font) tervezés szempontjából azonosak, egyetlen különbség, hogy az utóbbi képes a bakeliteket, digitális adatfolyammá alakítani. A készülékeket S-alakú hangkarral szerelték, MM hangszedőt használnak, és beépített phono egységet kaptak.

 

Forrás: www.denon.com

 

A bemutatott termékek forgalmazója a HORN Distribution Kft.

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.111064 másodperc.