Sztereó MagazinÚj aktív modellek a Dynaudio kínálatában

Sztereó Magazin | 2018. Február 08., Csütörtök 19:00

Az újdonságok a gyártó aktív hangsugárzó kínálatát erősítik, két régebbi modell helyét veszik át. A hangsugárzók kívül és belül egyaránt számos újítással rendelkeznek…

Xeo20_3 640.jpg

 

A Xeo 20 (a Xeo 4 helyére kerül) egy aktív polchangszóró, amely továbbra is az északi egyszerűség jegyében született. A lekerekített széleknek köszönhetően a készülék már kevésbé sarkos, s az infravörös vevő a mélysugárzó alá került. A dobozban, egy 140 mm-es Esotec MSP-meghajtó, valamint egy 28 mm-es Esotec, puha dóm magassugárzó dolgozik. Mindegyik meghajtó saját 65W teljesítményű erősítővel működik; a hangolás a LYD 5 professzionális stúdió monitorokon alapszik. A hangfal VESA 100 rögzítő helyekkel rendelkezik, így igény szerint falon is elhelyezhető.

 

Xeo 4-tile.jpg

 

A Xeo 30 (a Xeo 6 hangfalat váltja) két és fél utas kialakítású; jellemzőit tekintve a kisebbik modellhez hasonlít. A kisebbik változathoz hasonlóan vezeték nélkül (aptX Bluetooth) is 24 bites / 96 kHz-es adatátvitelre képes, így nem kell aggódni a jelveszteség miatt. Mindkét modell frissített vezérlő szoftverrel dolgozik, jobb kompresszor és limiter algoritmusokat alkalmaznak, s mindegyikben megújított DSP felügyeli az erősítők munkáját. A készülékek analóg és digitális bemenetekkel rendelkeznek.

 

Forrás: www.dynaudio.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.406256 másodperc.