Sztereó MagazinÚj erősítőt és CD-lejátszót rakott össze a ROTEL

Sztereó Magazin | 2019. Február 04., Hétfő 14:00

Az újdonságok az A14 erősítő és CD14 lejátszó örökségét hordozzák, azok legjobb tulajdonságait igyekeznek kicsit megújítva és kibővítve biztosítani...

Rotel-C11-A11_1 640.jpg

 

A ROTEL A11 (699 USD) AB-osztályú integrált erősítő, amely csatornánként 50W teljesítményt kínál. A készüléket MM Phono szakasszal bővítették, így lemezjátszók kiszolgálására is alkalmas. Az aptX és AAC Bluetooth vevő stabil és jó minőségű vezeték nélküli átvitelt biztosít, míg a hátoldalon négy RCA konnektor várakozik bevetésre. A pontos digitális/analóg átalakítást Texas Instrument chip végzi, ezen felül minden komponens saját fejlesztés. A készülék vezérlését infravörös távkapcsoló és kontrasztos kijelző könnyíti meg.

 

Rotel-C11-A11_2 640.jpg

 

A ROTEL CD11 (499 USD) lejátszó a gyártó harminc éves tapasztalata alapján épült. A készülék tálcás mechanizmust alkalmaz, s támogatja pl. az MP3 állományokkal megpakolt lemezeket. A burkolat alatt ezúttal is Texas Instrument DAC található, amely a 24 bites / 192 kHz-es mintavétellel is megbirkózik. A hátlapon RCA és koaxiális konnektorok találhatók. A berendezéshez itt is jár infravörös távkapcsoló és a kijelző sem maradt le.

 

Forrás: www.rotel.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.354463 másodperc.