Sztereó MagazinÚj funkciókkal bővült a Brinkmann Audio EDISON Phono

Sztereó Magazin | 2018. Augusztus 07., Kedd 12:00

Nyolc éve változatlan gyártási folyamat után a vállalat elérkezettnek látta az időt a megújulásra, ezért újabb funkciókkal egészítette ki, valamint a teljesítményt érintő fejlesztésekkel módosította a kedvelt készüléket...

Az Edison Phono MkII készülék hibrid áramkörét és RIAA EQ hálózatát teljesen újra tervezték. Előbbi esetében erre azért volt szükség, hogy az képes legyen a bipoláris tranzisztorok és NOS Telefunken csövek legjobb tulajdonságait hasznosítani. A RIAA kiegyenlítés részben terhelésként és részben visszacsatoló hurokként valósul meg. A szimmetrikus kimeneteknél a fázis inverzióját egy harmadik csőszakasz kezeli. A RIAA EQ hálózatban minden kondenzátort frissítettek vagy cseréltek, ami nagyobb pontosságot és linearitást tett lehetővé. A készülék nagy mértékben javított kimeneti fokozatot kapott, ami a korábbinál alacsonyabb zajszintet eredményezett.

 

Brinkmann-Edison-640.jpg

 

A készülékre három aszimmetrikus RCA bemenet került. A konnektorok nyeresége (16 lépésben 49dB < 73dB) és az impedancia (12 lépésben 50 ohm > 47 ohm) külön-külön szabályozható. Az új funkciók közé tartozik a választható mono / sztereó mód és a fázisvezérlés (normál / invertált); a felhasználók kényelmét ezúttal is távvezérlő biztosítja. Az Edison Phono MkII már elérhető a forgalmazóknál, jó hír az eredeti Edison tulajdonosoknak, hogy készüléküket ingyenesen frissíthetik az új verzióra.

 

Forrás: www.brinkmann-audio.de

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.116823 másodperc.