Sztereó MagazinÚj mikro-hifivel jelentkezett a JVC

Sztereó Magazin | 2019. Február 08., Péntek 18:00

A klasszikus és modern stílusjegyeket ötvöző újdonság vezeték nélküli adatátvitelt használ, FM tunerrel rendelkezik és az optikai meghajtó révén, CD korongok lejátszására is alkalmas...

victor_1 640.jpg

 

A JVC EX-HR99 jelzésű kompakt rendszert a Victor Studio hangmérnökeivel együtt fejlesztették. A készülékházat három ponton támasztották alá, extra merevítés került az alvázra, míg az oldalsó paneleknek a rezgés elnyelésében van szerepük. A burkolat alatt digitális és analóg visszacsatolást kombináló hibrid erősítő található, amely segít egyensúlyban tartani az áramellátás ingadozásának hatásait. A hibrid technológia javítja a jel/zaj arányt és csökkenti a torzítást. A készülék USB csatolóval ellátott és Bluetooth (AAC és aptX) kompatibilis eszközökről is képes a lejátszásra, optikai meghajtóval és beépített tunerrel is rendelkezik, így rádiózásra is használható. A rendszer csatornánként 50W teljesítményt (4 ohm) kínál; az előlapon, illetve a hátoldalon analóg és digitális konnektorok, mélynyomó és fejhallgató kimenetek kaptak helyet.

 

victor_2 640.jpg

 

A lejátszóhoz cseresznyefából épített hangsugárzók tartoznak, amibe egyedi meghajtókat pakoltak. A hangszórókat fából készített anizotróp membránokkal szerelték, amelyek gazdagabb és tisztább reprodukcióra képesek. A hangszóró mágneses tömbjéhez hátulról, egy juharfa darabot illesztettek, amely képes semlegesíteni a felesleges rezonanciát, javítva ezzel a basszusválaszt. További érdekesség, hogy a hangtekercs nyírfából készült, ami csökkenti a veszteséget és jelentősen növeli a felbontást. Az eljárás (Woodcone) nem újdonság, hiszen tizenöt éve mutatkozott be, de úgy tűnik a vállalat ragaszkodik a bevált dolgokhoz.

 

Forrás: www.victor.jp/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.324110 másodperc.