Sztereó MagazinÚjra elérhető a MartinLogan Installer sorozata

Sztereó Magazin | 2019. Február 09., Szombat 17:00

A gyártó számos beépíthető hangsugárzó sorozattal (Stealth, Electro Motion, Helos) rendelkezik, amik mellett ismét megjelenik a nagy teljesítményű, ám megfizethető modelleket sorakoztató Installer termékvonal...

Az INSTALLER termékcsaládot egyedi igények kielégítésére tervezték. A falba süllyeszthető, mennyezetre vagy falra szerelhető, illetve kültéri hangosításra alkalmas eszközök között vízálló modellek is találhatók, amelyek akár fürdőszobában is bátran elhelyezhetők. A termékcsaládhoz tartozó hangszórók, titán-dóm magas és polipropilén mélysugárzót dolgoztatnak, amelyeket egy rezgésálló ABS vázba szereltek. Az előszerelő keret és rögzítő-zárrendszer gyors telepítést és egyszerű karbantartást tesz lehetővé. A festhető mágneses rácsok diszkréten fedik el az egységeket és hatékonyan óvják meg azokat a sérülésektől.

 

MLinstaller_640.jpg

 

A kültéren vagy nedves helyiségbe szerelhető hangszórókat egyedi kerettel és ráccsal látták el, elhelyezésükhöz speciális szereléket használnak, ami szavatolja a teljes vízhatlanságot. A hangszórókat a gyártóra jellemző igényességgel tervezték, kizárólag prémium alkatrészek felhasználásával épültek. Az megújított modellek a szabadalmaztatott Vojtko topológiát alkalmazzák és a korábbinál jobb tengelyen kívüli választ kínálnak.

 

Forrás: www.martinlogan.com/en

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.372176 másodperc.