Sztereó MagazinUltrasone Pro1480i – Kiváló hangzás, megfizethető áron

Sztereó Magazin | 2018. November 03., Szombat 17:00

Az Ultrasone fejhallgatója otthoni és stúdió környezetben egyaránt pontos hangzást biztosít, ami többek között a nyitott kialakításnak és a titán bevonatú meghajtóknak köszönhető...

Az ULTRASONE PRO 1480I (54.990 Ft) prémium fejhallgató S-Logic Plus technológiával rendelkezik, amely a precíziós csillapítás és a mikro-akusztikus erősítés házasításával, lehetővé teszi a meghajtók és a térbeli paraméterek optimalizálását. A készülék mesterséges visszhang és digitális jelfeldolgozás nélkül képes természetes térhangzásra, ráadásként az alacsonyabb hangnyomásszint fáradtságmentes zenehallgatást biztosít.

 

pro1480i_640.jpg

 

A készülék a többi modellhez hasonlóan megkapta a gyártó ULE (Ultra Low Emission) technológiáját, ami a meghajtók által generált alacsony frekvenciás mágneses mező sugárzása ellen nyújt védelmet. A fejhallgató 40 mm-es Mylar meghajtókat dolgoztat, amelyek az emberi fül számára hallható teljes frekvenciatartományt képesek reprodukálni, így a legkisebb részletek sem vesznek el. A mesterséges bőrrel borított széles fejpánt és finoman kidolgozott fülpárnák hosszabb távon sem kényelmetlenek, utóbbiak az egyedi gyorscsatlakozónak köszönhetően, egyszerűen cserélhetők. A fülest három méter hosszú, leválasztható spirál kábellel szerelték, aminek végére 3,5 mm-es dugó került.

 

Forrás: www.ultrasone.com/press

 

A fejhallgató hazai forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.417250 másodperc.