Sztereó MagazinUltrasone Signature DXP – Csak a zene

Sztereó Magazin | 2019. Június 18., Kedd 10:00

A bajor manufaktúra kiváló alapanyagokból épített fejhallgatója, különösen hatékonyan zárja ki a környezeti zajokat, nagyszerű munka és intim zenehallgatási körülményeket biztosítva a felhasználóknak...

ultrasone-dxp_1 640.jpg

 

Az ULTRASONE SIGNATURE DXP (162. 990 Ft) zárt kialakítású, gazdagon párnázott füles. A fejpánt szorítása úgy lett meghatározva, hogy a készülék hosszabb távon se váljon kényelmetlenné. A fülkagylók forgathatók, így a füles levétele (és a zenehallgatás vagy munkafolyamat megszakítása) nélkül tartható a kapcsolat a külvilággal. A DXP dinamikus modell, széles hangspektrum (5 Hz-30 kHz) lefedésére képes, így a pince mély basszusoktól a szárnyaló magas hangokig, egyetlen fontos zenei részletről sem kell lemondani. A készülék további extrája, hogy igény esetén akár 115 dB hangnyomást is képes biztosítani, tehát zajosabb környezetben is jól használható.

 

ultrasone-dxp_2 640.jpg

 

A felhasználók ezúttal is a legjobb technológiákat kapják, amihez alapvető egészségmegőrző megoldások társulnak. A csúcskategóriás modellek számára fejlesztett innovációkból származó S-Logic Plus a precíziós csillapítást, valamint a mikro-akusztikus erősítést ötvözi, lehetővé téve a pontosabb térbeli érzékelést, korábban nem tapasztalt háromdimenziós reprodukciót és kisebb hangnyomáson is teljes értékű hangélményt biztosít. Természetesen ez a készülék is megkapta az alacsony frekvenciás mágneses sugárzás szűrésére kidolgozott árnyékolást (Ultra Low Emission), amely jelentősen képes csökkenteni a hosszú távú használat kellemetlen következményeit. Utóbbi technológia jelentőségét, egy munkára is fogható fejhallgató esetében valószínűleg nem kell hangsúlyozni, aki használt már fülest egyhuzamban négy-öt órán keresztül, valószínűleg megtapasztalta a mágneses mező generálta diszkomfort állapotot.

 

ultrasone-dxp_3 640.jpg

 

A gyártó kínálatában megtalálható Signature DJ elnevezésű modell mellett a Signature DXP fejhallgatót is úgy tervezték, hogy kibírja a mindennapos „gyötrelmeket”, míg a leválasztható kábelek és praktikusan kemény táska a szállítást könnyíti meg.

 

Műszaki jellemzők:

 

Felépítés: dinamikus zárt

Meghajtó: 50 mm MYLAR

Mágnes: NdFeB Neodímium

Frekvencia tartomány: 5-30.000 Hz

Impedancia: 32 Ohm

Maximális érzékenység: 115 dB

Térhangzás: S-Logic PLUS

Árnyékolás: ULE (Ultra Low Emission)

Súly: 290 g

 

Tartozékok: levehető kb. 3 m fonott kábel 6,3 mm (aranyozott Bayonet csatlakozóval), levehető kb. 1,2 m egyenes kábel 3,5 mm (aranyozott Bayonet-csatlakozóval), kemény táska.

 

Forrás: www.ultrasone.com/ultrasone-serie-signature

 

A termék hazai forgalmazója a Muzix Group.

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.253232 másodperc.