Sztereó MagazinUpStage 360 intelligens hangsugárzó

Sztereó Magazin | 2018. Március 08., Csütörtök 19:00

A Soundmatters és a TB Speaker közreműködésével elkészített újdonság, exkluzív akusztikai elrendezést, pontosan kalibrált meghajtókat és háromutas rendszert kínál…

upstage360_2 640.jpg

 

A hagyományos hangsugárzókkal ellentétben (amelyek egyetlen, behatárolt területre fókuszálnak) a készülék​ egyenletes hangelosztással dolgozik, hogy minden irányból a lehető legtisztább hangélményt biztosítson. A készülék alumíniumötvözetből készült, szabadalmaztatott hanghullám visszaverő struktúrát használ, amik segítenek elkerülni a különböző frekvenciatartományok interferenciáját. A gömb alakú diffúzorok, egyenletesen továbbítják a 360˚-os nagyfrekvenciákat, míg a kúpos lemezszerkezet, növeli a közepes és alacsony frekvenciájú diszperziót.

 

upstage360_1 640.jpg

 

Az UpStage 360 összesen, nyolc darab meghajtóval rendelkezik. A 25 mm-es magas- és 50 mm-es középsugárzó mellé, két 75 mm-es mélynyomót és négy passzív radiátort kapunk, ezek alkotják a 120W összteljesítményt kínáló rendszert. A vezérléshez használható fizikai gombok a készülék fülén találhatók, ami alá egy Echo Dot dokkoló került. A készülék Bluetooth és Chromecast támogatással rendelkezik, s hozzáférést biztosít a különböző zeneszolgáltatók kínálatához. A hangsugárzó beépített, hangterápiás funkciót is kínál, amelyek segítik az alvást és oldják a stresszt.

 

Forrás: www.upstage360.level-ten.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg hifi_station_140x50px_logo.jpg audio_note.jpglauditeur.jpg

limar.jpg stream audio logo_150x40px.jpgACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.133369 másodperc.