Sztereó MagazinÜzleti kijelzővel jelentkezett a Panasonic

Sztereó Magazin | 2018. December 01., Szombat 17:00

A 4K felbontással és HDR támogatással rendelkező újdonság vékony, könnyű kivitelű és nagyfokú rugalmasságot biztosít. A készülék többek között múzeumok és oktatási intézmények számára ideális, de kereskedelmi környezetben is jól használható...

A PANASONIC TH-98SQ1 típusjelzésű készülék könnyen skálázható és egyszerűen telepíthető. A 98 hüvelykes, IPS/D-LED panel 500 cd/m2 fényerőt kínál, így a kijelző kevésbé elsötétített környezetben is jól használható. A készüléket úgy tervezték, hogy a huszonnégy órás igénybevételt is tolerálja, így tájékoztató jellegű rendszerekbe is integrálható, láncba kapcsolható és többmonitoros rendszerek részeként is megállja a helyét.

 

pana_640.png

 

A 4K DIGITAL LINK funkció a tartalmakat és vezérlőjeleket, egyetlen LAN-kábelen keresztül továbbítja, ezzel is csökkentve a telepítési költségeket és rendszer összetettségét. A készülék következő generációs bővítőhellyel rendelkezik, így az üzemeltetés akár hálózaton kívülről (harmadik fél) is megoldható. Az újdonság 4K USB médialejátszót kapott, így hordozható USB meghajtóról is képes hangot, képet vagy videót lejátszani. A biztonságos és stabil működést többfunkciós monitor és vezérlő szoftver biztosítja, ami csökkenti az intranetes eszközök karbantartásával és kezelésével kapcsolatos problémákat. A Panasonic újdonsága 20W teljesítményű, sztereó hangszórókkal is rendelkezik, de külső hangrendszerekhez is társítható.

 

Forrás: www.business.panasonic.co.uk

 

--

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

ealogo-145x50.jpg 

ACnewlogo copy.jpg

 

Impresszum
11 Betöltés: 0.140153 másodperc.